Baardtransplantatie

Baardtransplantatie voor vollere gezichtsbeharing

Met onder andere de opkomst van hipsters, is een baardtransplantatie erg populair geworden. Een baard of snor zijn niet alleen een mooie omlijsting van het gezicht voor stoere jongeren, voor veel mannen kan het de gezichtscontouren versterken. Een baardtransplantatie met de FUE methode biedt een snelle en pijnloze oplossing voor een vollere en natuurlijke baard.

Wat is een FUE baardtransplantatie?

De baardtransplantatie is een techniek gebaseerd op de FUE haartransplantatie behandeling. Dit houdt in dat wij de haartransplantatie met een minimale huidbeschadiging kunnen uitvoeren. Dit maakt de behandeling helemaal geschikt voor een snor- en baardtransplantatie.

Bij de behandeling worden de haren één voor één, zoals deze zijn gevormd in het haarzakje herplaatst. Deze zogenoemde grafts worden met een klein naaldje millimeter uit het donorgebied getransplanteerd naar de dunnere of kale plekken in uw gezicht.

Nationaal Huidcentrum-baard-en snortransplantatie

Voor wie is een baardtransplantatie geschikt?

Of u geschikt bent voor een snor- en baardtransplantatie beoordelen wij op basis van een adviesgesprek. De grafts worden weggehaald vanuit vollere plekken in de baard, hoofd of borst en teruggezet in de dunner behaarde delen in het gezicht.

Behalve dat uw baardgroei toeneemt volgens de cyclus van het haar, ziet u verder geen sporen van de baardtransplantatie in het gezicht. Ook niet wanneer u de baard afscheert of millimetert.

De voordelen van een baardtransplantatie

  • De behandeling is veilig en vrijwel pijnloos
  • Geen littekens na de behandeling
  • Snel genezen door de minuscule wondjes
  • Geen haarverlies
  • U behoudt het donorgebied

Haartransplantatie.nl in EenVandaag

Als specialist in baardtransplantaties werden wij door EenVandaag gevraagd mee te doen aan een tv-item. Er is steeds meer vraag naar deze behandeling. Ondergaan mannen een baardtransplantatie om te voldoen aan de ultra moderne ‘Hipsterlook’, of zit er meer achter?