FUE stamceltransplantatie

Hoe werkt de FUE haarstamcel transplantatie?

De FUE stamcel haartransplantatie is een techniek gebaseerd op de FUE behandeling. Dit houdt in dat wij de haartransplantatie met een minimale schade aan de huid kunnen uitvoeren waardoor u na de behandeling zelfs met gemillimeterd of zeer kort haar door het leven kunt.

Bij de behandeling worden de haren in hun natuurlijke vorm, zoals deze zijn gevormd in het haarzakje, van de zij- of achterzijde van uw hoofd (het donorgebied) naar de voorzijde (ontvangstgebied) verplaatst. Deze zogenoemde grafts worden met een microscopisch klein naaldje uit het donorgebied getransplanteerd naar de dunnere of kale plekken op uw hoofd.

Vollere bos
Door te werken met een zeer klein naaldje worden de groepjes haarwortels, die in het donorgebied aanwezig zijn, gesplitst. Eveneens ontwikkelen de onttrokken stamcellen zich in het ontvangstgebied. Zo kunnen zich op beide plekken nieuwe haren ontwikkelen volgens de groeicyclus van het lichaam en krijgt u op den duur weer een vollere bos.

Wat is het verschil tussen FUT, FUE en een haarstamceltransplantatie?

Welke behandeling het meest geschikt is voor uw situatie beoordelen wij op basis van een adviesgesprek.

Bij een FUT-behandeling onttrekt de specialist een strookje haar uit de achterzijde van het hoofd. De grafts worden hier vervolgens uitgehaald en daarna teruggeplaatst op de afgesproken plekken.

De FUE haartransplantatie of haarstamcel transplantatie werkt per haarzakje afzonderlijk. De afgesproken hoeveelheid transplantaten wordt met een minuscuul naaldje uit het donorgebied gehaald en direct teruggezet. Op deze manier kan het gewenste aantal transplantaten direct herplaatst worden.

De voordelen van een FUE stamcel transplantatie

  • De behandeling is veilig en vrijwel pijnloos
  • Geen littekens na de behandeling
  • Snelle genezing door de minuscule wondjes
  • Meer haarzakjes per behandeling

Download hieronder het gratis e-book met meest gestelde vragen over haartransplantaties.

ebook-haartransplantatie

Is mijn situatie geschikt

Of u in aanmerking komt voor een haarstamcel transplantatie is afhankelijk van een aantal factoren. Zo heeft u voldoende, kwalitatief haar nodig en kunnen we de behandeling alleen uitvoeren wanneer de wensen realistisch zijn ten opzichte van de mogelijkheden.

FUE Stamcel adviesgesprek

Wilt u meer informatie over de haarstamcel transplantatie? Laat u informeren tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Wij beoordelen uw situatie en bespreken uw wensen. Mocht u naar aanleiding van het gesprek een afspraak willen maken dan plannen we deze direct in.