FUT haartransplantatie

FUT haartransplantatie

FUT is de afkorting van Folliculaire Unit Transplantation. Door de komst van de FUE en FUE Stamcel methode is de FUT behandeling een achterhaalde methode om haartransplantaties uit te voeren.

Het grootste nadeel van de FUT behandeling is dat er een groot litteken achterblijft aan de achterzijde van uw hoofd, doordat hier een reep huid verwijderd wordt. Draagt u uw haar kort op het achterhoofd, dan zal dit litteken zichtbaar zijn. Daarnaast is er een grotere kans op complicaties als ontstekingen.

Om deze reden voeren wij deze behandeling niet uit. Methodes die wij wel toepassen zijn de FUE haartransplantatie en de FUE stamcel transplantatie.

FUT litteken herstellen

Bent u in het verleden behandeld door middel van een FUT haartransplantatie en soort u zich aan het litteken dat is ontstaan? In veel gevallen kunnen wij door middel van een FUE haartransplantatie het litteken minder zichtbaar maken. Door het verplaatsen van haartjes die over het litteken vallen zal deze na de FUE haartransplantatie nauwelijks meer zichtbaar zijn.

Informatie over een FUT litteken herstelbehandeling

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden om het litteken ontstaan door een FUT haartransplantatie te laten herstellen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek via telefoonnummer 088 4251000 of klik hier.

FUTherstelbehandeling