Wenkbrauwtransplantatie

Wenkbrauwtransplantatie voor vollere en mooie wenkbrauwen

Hebt u kale plekken in uw wenkbrauwen of bent u een deel van uw wenkbrauwen verloren door bijvoorbeeld ziekte, overmatig epileren of een ongeval?
FUE wenkbrauwtransplantatie kan in dat geval een oplossing bieden.
Deze behandeling laat geen littekens achter, waardoor de methode uitermate geschikt is om wenkbrauwen te (re)construeren.
Een wenkbrauwtransplantatie met de FUE methode biedt een snelle en pijnloze oplossing voor vollere en mooie wenkbrauwen.

Wat is een FUE wenkbrauwtransplantatie?

De wenkbrauwtransplantatie is een techniek gebaseerd op de FUE haartransplantatie behandeling. Dit houdt in dat wij de haartransplantatie met een minimale huidbeschadiging kunnen uitvoeren. Dit maakt de behandeling juist geschikt voor een wenkbrauwtransplantatie.

Bij de behandeling worden de haren één voor één, zoals deze zijn gevormd in het haarzakje herplaatst. Deze zogenoemde grafts worden met een klein naaldje millimeter uit het donorgebied getransplanteerd naar de dunnere of kale plekken in uw wenkbrauw.

Voor wie is een wenkbrauwtransplantatie geschikt?

Een wenkbrauwtransplantatie is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
De één wil graag vollere wenkbrauwen en de ander wil graag kale plekken opvullen. Of u geschikt bent, beoordelen wij op basis van een adviesgesprek.
De grafts worden weggehaald vanuit vollere plekken in bijvoorbeeld de baard, hoofd of borst en teruggezet in de dunner behaarde delen in de wenkbrauwen.

Welke behandeling het meest geschikt is voor uw situatie beoordelen wij op basis van een adviesgesprek.

De voordelen van een FUE transplantatie

  • De behandeling is veilig en vrijwel pijnloos
  • Geen littekens na de behandeling
  • Snelle genezing door de minuscule wondjes
  • Meer haarzakjes per behandeling

Download hieronder ons gratis e-book met de meest gestelde vragen over wenkbrauwtransplantaties

ebook-wenkbrauwtransplantatie2

Is mijn situatie geschikt

Een wenkbrauwtransplantatie is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, wanneer de beharing volledig of gedeeltelijk ontbreekt. Of u in aanmerking komt voor een wenkbrauwtransplantatie is afhankelijk van een aantal factoren. Deze bespreken we tijdens een vrijblijvend consult.

FUE adviesgesprek

Wilt u meer informatie over de wenkbrauwtransplantatie? Laat u informeren tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Wij beoordelen uw situatie en bespreken uw wensen. Mocht u naar aanleiding van het gesprek een afspraak willen maken dan plannen we deze direct in.