Baardtransplantatie

Baardtransplantatie

Heeft u last van kale plekken in uw baard door haaruitval of heeft u weinig baardgroei? Wilt u als hipster met een trendy baard en een mooie gezichtscontour voor de dag komen? Met een baardtransplantatie in de erkende kliniek van Nationaal Huidcentrum krijgt u een vollere gezichtsbeharing, met een natuurlijke uitstraling. Dankzij onze innovatieve haartransplantatiemethoden blijven er geen zichtbare littekens achter op uw gelaat. Wij kunnen ook een snor- en/of bakkenbaardentransplantatie uitvoeren voor een blijvend totaalresultaat. De baardtransplantatie is veilig, vrijwel pijnloos, kost weinig tijd en vraagt een geringe hersteltijd. Vraag meer informatie aan of maak direct een afspraak voor een baardtransplantatie.

De voordelen van een baardtransplantatie:

  • Veilige en vrijwel pijnloze, poliklinische behandeling
  • Snelle genezing door minuscule wondjes en geringe herstelperiode
  • Geen zichtbare littekens
  • Geen haarverlies, het donorgebied blijft behouden
  • Natuurlijke uitstraling, met blijvend resultaat

Blijvende oplossing met natuurlijk, mooi resultaat

Een baardtransplantatie biedt een permanente oplossing, in geval uw gezichtsbeharing gedeeltelijk of volledig ontbreekt. De dagbehandeling wordt uitgevoerd met de FUE-methode, ofwel Folliculaire Unit Extraction. Onze ervaren specialist verwijdert onder lokale verdoving met een minuscule naald één voor één grafts uit vollere plekken in de baard, het achterhoofd of de borst. De haarzakjes worden gecontroleerd op kwaliteit en stuk voor stuk herplaatst in de dunbehaarde gezichtsdelen. Er vindt vrijwel geen huidbeschadiging plaats. U ziet geen sporen van de baardtransplantatie in uw gezicht, óók niet als u na de herstelde baardgroei uw baard afscheert of millimetert.

 

Nationaal Huidcentrum-baard-en snortransplantatie

Haartransplantatie.nl in EenVandaag

Als specialist in baardtransplantaties werden wij door EenVandaag gevraagd mee te doen aan een tv-item. Er is steeds meer vraag naar deze behandeling. Ondergaan mannen een baardtransplantatie om te voldoen aan de ultra moderne ‘Hipsterlook’, of zit er meer achter?

Keurmerk