Adviesgesprek

Een adviesgesprek voorafgaande aan de baard- en/of snortransplantatie is heel belangrijk, zodat onze specialisten kunnen beoordelen of u geschikt bent voor de behandeling volgens de FUE-methode. U kunt in een persoonlijk gesprek uw wensen kenbaar maken. U krijgt uitleg over de gehele behandelprocedure, vanaf de intake en behandeling tot de nazorg en eindcontrole. U krijgt foto’s te zien van vóór en na de baardtransplantatie, zodat u een reëel beeld heeft van het te verwachten eindresultaat. Goede, gezamenlijke afspraken leiden tot maximale tevredenheid. Dit zien wij terug in een hoge klantwaardering.

U wordt ook geïnformeerd over de kosten van de baardtransplantatie. Deze zijn gerelateerd aan het aantal grafts, dat onder lokale verdoving vanuit het donorgebied wordt herplaatst naar de dunharige of kale gezichtsdelen. Uw persoonlijke haarsituatie is een andere factor.

Maak meteen een afspraak voor een adviesgesprek over een baard-, snor- of bakkenbaardtransplantatie. Wij regelen dit binnen 2 werkdagen met u.