Baardtransplantatie
Tarieven

Nationaal Huidcentrum hanteert scherpe tarieven. De kosten zijn afhankelijk van het aantal grafts ofwel haarzakjes, dat wordt verplaatst. Een baardtransplantatie is een arbeidsintensieve behandeling. De kosten liggen dan ook iets hoger dan van ‘gewone’ haartransplantaties. Plan een bezoek voor een vrijblijvend intakegesprek, waarin je je wensen kenbaar kunt maken en wij je een passend voorstel kunnen doen.

Haartransplantatie met 40% korting

Wij beseffen dat de kosten van een haartransplantatie niet voor iedereen zijn op te brengen. Mocht je (een deel van de) haartransplantatie willen laten uitvoeren door een getalenteerde specialist in opleiding, dan kunnen wij een hoge korting aanbieden. Natuurlijk vindt de haartransplantatie altijd plaats onder toezicht van onze expert. Geïnteresseerd? Neem contact op en vraag naar de voorwaarden.

Plan nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek of bel naar 088 425 1000.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Een baardtransplantatie wordt in sommige gevallen vergoed door de zorgverzekeraar, bijvoorbeeld als er sprake is van een aangeboren kale plek, een (chronische) ziekte of gezichtsaantasting door een ongeval. Het is raadzaam om dit bij je ziektekostenverzekeraar na te vragen.

Download HIER de lijst met tarieven en mogelijkheid tot gespreide betaling. 

Aantal graftsPrijs
50€ 800
100€ 995
200€ 1.532
300€ 1.915