Baardtransplantatie
Tarieven

Tarieven

Nationaal Huidcentrum hanteert scherpe tarieven voor een baardtransplantatie. De kosten zijn afhankelijk van het aantal grafts ofwel haarzakjes, dat wordt verplaatst. Een FUE haartransplantatie van de baard, snor of bakkenbaarden is een arbeidsintensieve behandeling. De kosten per haarzakje liggen iets hoger dan van andere, ꞌgewoneꞌ haartransplantaties. Plan een bezoek voor een vrijblijvend intakegesprek, maak daarin uw wensen kenbaar en wij doen u een passend voorstel.

Proefbehandeling en last-minutekorting

U kunt al vanaf € 695 een proefbehandeling aanvragen. Vraag een adviesgesprek aan, zodat wij u op basis van uw huidige gezichtshaargroei een voorstel op maat kunnen doen. Bent u geïnteresseerd in een last-minutekorting? Meld u hiervoor aan bij Nationaal Huidcentrum. Wij plaatsen u op de reservelijst. U wordt opgeroepen voor een baardtransplantatie tegen een gereduceerd tarief, als er op het laatste moment een geplande behandeling uitvalt.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Een baardtransplantatie wordt in sommige gevallen vergoed door de zorgverzekeraar, bijvoorbeeld als er sprake is van een aangeboren kale plek, een (chronische) ziekte of gezichtsaantasting door een ongeval. Het is raadzaam om dit na te vragen bij uw ziektekostenverzekeraar.

 

Keurmerk