FUE haarstamceltransplantatie

Wat is FUE haarstamcel transplantatie?

Een FUE haarstamceltransplantatie geldt als één van de meest innovatieve en effectieve haartransplantatiemethoden. In deze behandelvorm wordt een deel van de haarfollikel vanuit het donorgebied naar de onbehaarde plek herplaatst. De FUE haarstamceltransplantatie vindt plaats onder lokale verdoving. Met een minuscuul naaldje worden grafts – ofwel haarzakjes – één voor één aan de zij- of achterzijde van het hoofd verwijderd. Na beoordeling op kwaliteit worden de haartjes in het kale gebied herplaatst. Zonder blijvende littekens! De behandeling is haarbesparend en onzichtbaar en je hoeft in de meeste gevallen niet te worden kaalgeschoren.

Vraag informatie aan of maak nu een afspraak voor een gratis, vrijblijvend adviesgesprek over een FUE haarstamceltransplantatie.

De voordelen van FUE haarstamceltransplantatie:

  • Veilige en vrijwel pijnloze behandeling met snelle genezing en herstel
  • Door minimale huidschade geen blijvende littekens
  • Haarbesparend: slechts gedeeltelijke verwijdering haarwortels uit het donorgebied
  • Natuurlijk resultaat, met nieuwe, blijvende haargroei op de behandelplek
  • Poliklinische behandeling, je mag na de dagbehandeling naar huis

Is mijn situatie geschikt?

Of je in aanmerking komt voor een haarstamceltransplantatie is afhankelijk van een aantal factoren. Zo is het bijvoorbeeld nodig om over voldoende haar te beschikken, dat van goede kwaliteit is. Ook zijn je wensen realistisch ten opzichte van de mogelijkheden.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wil je meer informatie over de haarstamceltransplantatie? Dat kan in een vrijblijvend adviesgesprek. Wij beoordelen jouw situatie en bespreken je wensen. Mocht je naar aanleiding van het gesprek een afspraak willen maken, dan plannen we deze direct in.