FUE stamceltransplantatie

Hoe werkt de FUE haarstamcel transplantatie?

Een FUE haarstamceltransplantatie in Nationaal Huidcentrum geldt als een van de meest innovatieve en effectieve methoden tegen haaruitval, kale plekken en kaalheid. Bij deze behandelvorm wordt een deel van de haarfollikel vanuit het donorgebied herplaatst naar de onbehaarde plek. De FUE haarstamceltransplantatie vindt onder lokale verdoving plaats. Met een minuscule naald worden grafts ofwel haarzakjes één voor één aan de zij- of achterzijde van het hoofd verwijderd. Na beoordeling op kwaliteit worden de individuele haren in hun natuurlijke vorm herplaatst in het kale gebied. Er vindt geen huidbeschadiging plaats en er blijven geen littekens achter. Vraag informatie aan of maak nu een afspraak voor een gratis, vrijblijvend adviesgesprek over een FUE haarstamceltransplantatie.

Verschil FUE haarstamceltransplantatie en FUE haartransplantatie

De FUE haarstamceltransplantatie verschilt op enkele punten van de FUE haartransplantatie. Bij een haarstamceltransplantatie wordt slechts een gedeelte van individuele haren getransplanteerd en blijft het donorgebied behaard. Deze specialistische en nauwkeurige ingreep vraagt een wat langere behandeltijd dan een ꞌgewoneꞌ FUE haartransplantatie en is het minst gevoelig. Er gaat geen huid verloren. Uit de gedeeltelijke haarfollikels die in het donorgebied achterblijven, kunnen weer nieuwe haren groeien. Een FUE haarstamceltransplantatie biedt voor mannen en vrouwen een blijvende oplossing bij (aangeboren) kale plekken, erfelijke kaalheid, littekens en haarverlies door ouderdom, brandwonden, bestraling, een (chronische) ziekte of hormonale veranderingen.

De voordelen van een FUE haarstamceltransplantatie:

  • Veilige en vrijwel pijnloze behandeling met snelle genezing en herstel
  • Geen huidbeschadiging of huidverlies en geen littekens
  • Slechts gedeeltelijke verwijdering haarwortels uit het donorgebied, dat behaard blijft
  • Natuurlijk resultaat, met nieuwe, blijvende haargroei op de behandelplek
  • Poliklinische behandeling, u mag na de dagbehandeling naar huis

Is mijn situatie geschikt

Of u in aanmerking komt voor een haarstamcel transplantatie is afhankelijk van een aantal factoren. Zo heeft u voldoende, kwalitatief haar nodig en kunnen we de behandeling alleen uitvoeren wanneer de wensen realistisch zijn ten opzichte van de mogelijkheden.

FUE Stamcel adviesgesprek

Wilt u meer informatie over de haarstamcel transplantatie? Laat u informeren tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Wij beoordelen uw situatie en bespreken uw wensen. Mocht u naar aanleiding van het gesprek een afspraak willen maken dan plannen we deze direct in.

Keurmerk