Adviesgesprek bij haaruitval

Is een FUE haarstamceltransplantatie voor u de beste behandeling tegen haarverlies of kale plekken? Het antwoord op deze vraag hoort u tijdens een vrijblijvend, gratis intakegesprek in Nationaal Huidcentrum. U kunt in een persoonlijk gesprek al uw vragen stellen en uw wensen uiten. Onze specialisten beoordelen of u geschikt bent voor deze vorm van haartransplantatie en ze geven tekst en uitleg over de behandeling, de behandelprocedure en het te verwachten eindresultaat. Het advies wordt ondersteund met foto’s van vóór en na eerdere haarstamceltransplantaties in onze kliniek met ZKN-keurmerk.

Maximaal inzicht en heldere afspraken

Het adviesgesprek verschaft u maximaal inzicht in de FUE haarstamceltransplantatie en de hiermee gemoeide kosten, die gebaseerd zijn op het aantal grafts ofwel haarzakjes en behandelingen. Er worden heldere afspraken gemaakt en u krijgt een reëel beeld van het eindresultaat, dat gericht is op een vollere haardos met een mooie, natuurlijke uitstraling. Deze heldere aanpak draagt bij aan de tevredenheid van onze cliënten. Dit zien wij terug in een hoge klantwaardering.

Maak direct een afspraak in Nationaal Huidcentrum voor een kosteloos, vrijblijvend adviesgesprek over een FUE haarstamceltransplantatie. Wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Informatie over de stamcelbehandeling

Nadat de huid in het donorgebied verdoofd is, worden de haarzakjes er uitgehaald. Wanneer alle afgesproken grafts uit het donorgebied zijn gehaald, wordt het ontvangstgebied verdoofd en worden de haarzakjes teruggeplaatst. De behandeling verloopt nagenoeg pijnloos en ook na de haartransplantatie zult u weinig last ervaren.

De voordelen van een FUE stamcel transplantatie

  • Een heel natuurlijk resultaat
  • Meer haarzakjes per behandeling
  • Geschikt voor behandelingen in het gelaat
  • Geschikt voor behandeling van littekens

Wanneer kunt u een stamcel haartransplantatie ondergaan?

Een stamcel haartransplantatie is voor iedereen geschikt die een vollere haarbos wenst als gevolg van erfelijke kaalheid, een aangeboren kale plek, dunner wordend haar door hormoonverschillen, littekens of bestraling. U moet gezond zijn, reële wensen hebben wat betreft het eindresultaat en over voldoende donorharen beschikken.

Advies over haartransplantatie kosten

De kosten van een haartransplantatie zijn afhankelijk van het aantal te verplaatsen haarzakjes. Op verzoek is een proefbehandeling al mogelijk vanaf € 695, – euro. Bezoek ons voor een intakegesprek zodat wij u een passend voorstel kunnen doen.

Dag van de behandeling

Wij kunnen ons voorstellen dat u tegen de behandeling opziet. Echter, een haartransplantatie is vrijwel pijnloos. U bent gewoon bij en de meeste cliënten kletsen gezellig met onze behandelaars. Ook na de behandeling kunt u snel weer de dagelijkse draad oppakken.
Over de behandeling