De FUE stamcel haarbehandeling in een dag

Voorafgaand aan de behandeldag ontvang je een overzichtelijk brochure. Zo ben je goed voorbereid. Afhankelijk van de besproken behandeling duurt de behandeling enkele uren tot een dag. De meeste mensen voelen de dag van de transplantatie begrijpelijk wat spanning, maar gelukkig is de FUE haarstamcel transplantatie vrijwel pijnloos en is het gezellig in de behandelruimte.

Een behandeling wordt uitgevoerd onder lokale verdoving. Nadat de huid is verdoofd, haalt de behandelaar de grafts met een naaldje uit het donorgebied. Wanneer er voldoende grafts zijn weggehaald, worden ze één voor één teruggeplaatst.

Na de behandeling

Na de haartransplantatie kun je plaatsnemen in één van onze rustkamers om wat energie op te doen na deze indrukwekkende dag. Het zou prettig zijn als iemand je aan het eind van de behandeldag komt ophalen.

In het getransplanteerde gebied en in het donorgebied ontstaan korstjes. Deze vallen er vanzelf vanaf. De huid in het donorgebied en behandelgebied is binnen een week hersteld. Roken en alcohol kunnen het genezingsproces vertragen. Het dragen van een pet met een klittenband sluiting of een gesp is toegestaan.

Het optimale eindresultaat van de FUE haarstamceltransplantatie is na 9 tot 12 maanden zichtbaar. De getransplanteerde haren blijven een leven lang groeien. Je mag het haar gewoon kammen, wassen en föhnen.