FUE haarstamceltransplantatie
Voor en na foto's
Foto’s van vóór en na de behandeling geven een verhelderend beeld van de mogelijkheden en resultaten van een FUE haarstamceltransplantatie. Tijdens het intakegesprek krijg je foto’s te zien van eerdere in onze kliniek uitgevoerde haarstamceltransplantaties, zoals hieronder. Zelf model staan? Neem contact op en ontvang een aantrekkelijke korting op de behandeling.
voor
na
voor
na
voor
na
voor
na
voor
na
voor
na
voor
na
voor
na
voor
na
voor
na
voor
na
voor
na
voor
na
voor
na
Ervaringen van clienten

Zeer goede ervaring

Cliënt: L.B.
Behandelmethode: FUE Stamcel

Klantvriendelijk, professioneel, op het gemak stellend. Zeer goede ervaring en zou het Nationaal Huidcentrum absoluut aanraden.

Een professionele behandeling tegen een eerlijke prijs

Cliënt: Tommy
Behandelmethode: FUE Stamcel

Sinds mijn eerste kennismaking met het Nationaal Huidcentrum ben ik super tevreden. Een professionele behandeling tegen een eerlijke prijs. De behandeling was prettig en het resultaat is zeer goed! Ik ben mijn inhammen kwijt en daarmee is mijn zelfvertrouwen terug. Bedankt!

Heel blij met het resultaat

Cliënt: Dhr. S.C.
Behandelmethode: FUE Stamcel

Zeer klantvriendelijk en deskundig behandeld. Winny is een zeer deskundig specialist met veel ervaring. Het resultaat was na 3 maanden al duidelijk zichtbaar. Nu na 7 maanden nog steeds heel blij met het resultaat, wat de komende maanden nog beter schijnt te worden!

Mooier dan ik had verwacht

Cliënt: Mevrouw Jane R.
Behandelmethode: FUE Stamcel

Winny is een uiterst mensgerichte specialist die tevens een eerlijk advies geeft. Ik wilde veel meer dan nodig was en Winny had hier financieel meer mee kunnen winnen. Maar ik merk dat dat niet haar doel is zij wil een tevreden klant. Daarbij was behandeling zeer prettig veel gelachen en gesproken. Je werd echt op je gemak gesteld. Ook het resultaat is zeer mooi geworden. Mooier dan ik had verwacht.

Ik zou deze kliniek echt aanraden

Cliënt: Ruud
Behandelmethode: FUE Stamcel

Goede voorlichting en reële verwachtingen van de behandeling. Behandeling (en verdoving) nagenoeg niet gevoeld. Erg prettig en geduldig medisch personeel en zeer kundige behandeld (mevr. Priester). Ik zou deze kliniek echt aanraden en geloof me; ik ben erg bang voor naalden 😉

De dag vloog voorbij

Cliënt: I.B.
Behandelmethode: FUE Stamcel

Al tijdens het eerste informatieve gesprek enkele maanden eerder kreeg ik een goed gevoel bij Winny. Ze nam rustig de tijd om een en ander uit te leggen en toe te lichten. Dit aan de hand van voorbeelden met foto’s en beoordeling van mijn eigen donorgebied. Al met al had ik vertrouwen in haar kundigheid en dat het naar wens zou verlopen.

Op de dag van behandeling werd ook uitgebreid de tijd genomen om me op mijn gemak te stellen en de nodige behandelingsfases van die dag door te nemen. Ook was mijn partner welkom er aanwezig te zijn en foto’s te maken. Winny en Michelle gingen met zijn tweeën te voortvarend werk en de behandeling duurde alles bij elkaar wel zo’n 10 uur. Beide dames waren echter heel gezellig en erg sympathiek. Ondanks de lange duur vloog de dag voorbij.

Ook over de nazorg was ik tevreden en was ik altijd welkom om te bellen of langs te komen in geval van vragen of twijfels. De eerste dagen na de transplantatie waren de behandelde plekken best gevoelig, maar dit werd snel beter. Inmiddels bijna 3 kwart jaar na de behandeling ben ik tevreden over het resultaat en is er sprake van mooie haargroei op de behandelde plekken.

Ben erg tevreden

Cliënt: Sophie

Allereerst heel erg bedankt voor de behandeling van mijn hoofdhaar! De haarlijn ziet er echt stukken beter uit dan dat die was.
Ik ben Sophie en ben erg tevreden over de behandeling, het resultaat is uiteindelijk mooi. De duur van de behandeling valt mee omdat je tegelijkertijd wat kan kletsen. Ook fijn dat er op de helft een pauze is om even uit te rusten en wat te eten/drinken

Nu al mooier dan ik gehoopt had

Cliënt: R. van H.

Op 7 mei 2015 heb ik bij mevr. Priester een haartransplantatie ondergaan. Eerst was ik huiverig voor het resultaat en of het (voor iedereen) zichtbaar zou zijn dat ik de behandeling heb ondergaan. Bij de intake al ben ik enorm gerust gesteld. De behandeling is professioneel uitgevoerd en kon op korte termijn ingepland worden. Zowel de dag van de behandeling als de begeleiding na de behandeling heb ik als zeer prettig ervaren.Het eind resultaat is nog niet helemaal zichtbaar maar het is nu al mooier dan ik gehoopt had. Ik wil iedereen deze kliniek aanraden en ik kom zeker terug als dit nodig is.

Het resultaat is geweldig!

Cliënt: M.K.

De dag waar ik zo naar uit keek, maar ook zo tegenop keek. Uiteindelijk viel de pijn erg mee en is het resultaat geweldig!

Het is niet pijnlijk

Client : G.

Erg goede informatie over de behandeling gekregen bij het intake gesprek door Winny Priester. De haartransplantatie is niet pijnlijk. De dag van behandeling vliegt voorbij mede door de fijne behandeling van Winny Priester en haar assistente. Het gewenste resultaat is dat ik geen inhammen meer op mijn hoofd heb.

Ja! Het was het waard.

Client : Mark
Behandelmethode: FUE Stamcel

Super tevreden Winnie bedankt! Beveel jullie graag aan.

Kalende plekken aan de zijkant van mijn hoofd

Client: Mark K.
Behandelmethode: FUE Stamcel

Ik ben Mark. Ik ben 20 jaar oud en sinds mijn geboorte heb ik een kale plek aan de rechterkant van mijn hoofd. Dit vind ik erg storend en daarom heb ik de haartransplantatie gedaan.

Eerst moest ik op mijn buik liggen en werden er grafts uit mijn achterhoofd gehaald waarbij er haarstamcellen achterbleven in het donorgebied. Nadat er voldoende uitgehaald was, mochten wij even pauzeren. Daarna begon het tweede gedeelte van de haartransplantatie. De grafts werden stuk voor stuk teruggeplaatst op de kale plek aan de rechterkant van mijn hoofd. De eerste week mocht ik mijn haar niet wassen en moest mijn hoofd droog blijven. Mijn haar aan de achterkant was snel weer aangegroeid en de kale plek is nu helemaal verdwenen. De kleur is nog iets donkerder dan mijn haar bovenop was, maar dat zal zich vanzelf aanpassen.

Ik ben blij met het resultaat en kan u deze behandeling aanbevelen.

Ik kan mijn geluk niet op

Client: Mevrouw Anita van der V.
Behandelmethode: FUE Stamcel

Nu één jaar na de FUE haartransplantatie kan ik mijn geluk niet op. De inhammen zijn verdwenen en er groeien gestaag nieuwe haartjes bij. De haren hebben inmiddels een lengte van ca. 10 cm en zien er normaal uit. Ik zie geen verschil t.o.v. de rest van mijn haar.

Ik heb het contact met Nationaal Huidcentrum als erg prettig ervaren en vond de behandeling erg meevallen, maar ik heb wel behoorlijk pijn gehad erna. Dit komt misschien 2 x per jaar bij iemand voor bij een dergelijke behandeling, dus ik viel daarmee in de prijzen! Mijn behandelaars Winnie en Femke hebben ieder een kant van mijn voorhoofd voor hun rekening genomen. Al gezellig gekletst te hebben met z’n drietjes vloog de tijd voorbij en hebben de dames goed werk verricht. Ze hebben goed voor me gezorgd, heb zelfs een heerlijke lunch gehad op de dag van de behandeling. Er waren een aantal controle bezoeken dus allemaal goed geregeld. Bedankt Winny en Femke!

Het Nationaal Huidcentrum is kundig

Client: De heer Dirk R.
Behandelmethode: FUE Stamcel

Toen ik besloot om mijn baard te laten staan merkte ik dat er alleen en snor en een lijntje onderaan mijn kaaklijn stond. Daarom heb ik mijn eigen haar laten verplaatsen naar mijn baard. Het ziet er nu uit zoals het eruit hoort te zien. Het team van Nationaal Huidcentrum is kundig en ze hebben geduld met mensen die bang zijn voor naalden ;-).

Mijn kapper had nog nooit zo’n mooie haartransplantatie gezien

Cliënt: Mevrouw H.
Behandelmethode: FUE Stamcel

Mijn behandeling is bijna 5 maanden geleden uitgevoerd. Om als vrouw inhammen te krijgen is niet prettig maar die zijn nu weg. Mijn kapper vertelde me vorige week dat hij nog nooit zo’n mooie haartransplantatie had gezien. Dat was natuurlijk heel leuk om te horen. Ik voel me nu meer vrouw!

Eindelijk, ik heb wenkbrauwen

Client: Mevrouw W. Tang
Behandelmethode: FUE Stamcel

Ik heb de pech dat ik van nature bijna geen wenkbrauwen heb. Al heel jong begon ik met het tekenen van mijn wenkbrauwen maar dit zag er toch altijd onnatuurlijk uit. Op de website van Nationaal Huidcentrum las ik over de mogelijkheden en ik heb een afspraak gemaakt. Drie weken later heb ik mijn wenkbrauwen bij hun laten behandelen. Nu heb ik eindelijk wenkbrauwen van mijzelf. Mijn gezicht is veel vriendelijker geworden en als ik in de spiegel kijk heb ik geen blotebillengezicht meer. De behandeling duurt niet heel lang omdat het een klein oppervlak is dat behandeld wordt. Ik was bang voor pijn maar dat viel achteraf reuze mee. Ik zou het zo weer doen!

Je zult er zeker geen spijt van krijgen

Client: De heer Emiel H.
Behandelmethode: FUE Stamcel

Het is erg vervelend wanneer je al op jonge leeftijd geconfronteerd wordt met kaalheid en daardoor steeds groter wordende inhammen. Daarom heb ik in februari 2012 een afspraak gemaakt voor een intake bij het Nationaal Huidcentrum. De informatie die mij middels een korte presentatie werd gegeven heeft mij doen besluiten om een tweedelige behandeling te ondergaan: de eerste in de zomer van 2012 en de tweede een jaar later.

Tijdens en na de behandeling heb ik nauwelijks tot geen pijn gehad. Je wordt tijdens de ingreep goed verzorgd en de ervaring van de artsen zorgt ervoor dat de pijn zoveel mogelijk wordt beperkt. Het enige wat vervelend is, is de eerste nacht na de behandeling; de verse wondjes in het donorgebied op je achterhoofd geven dan nog een wat pijnlijk gevoel. Maar met een pijnstiller is de pijn snel verholpen. De dagen na de behandeling is het belangrijk rust te houden. Al vrij snel na de ingreep wordt het eerste resultaat zichtbaar. Kort nadat de korstjes zijn verdwenen vallen de haartjes eerst uit, maar na ongeveer 13 weken kun je duidelijk zien dat het nieuwe haar begint te groeien. Nu, begin 2014 en ruim een half jaar na de tweede behandeling, zijn mijn inhammen helemaal verdwenen. Zeker wanneer je de foto’s van voor en na de behandeling met elkaar vergelijkt, zie je pas hoe mooi het resultaat is. Daarom raad ik iedereen die erover nadenkt om een haartransplantatie te ondergaan aan om dit gewoon te doen; na afloop zul je er zeker geen spijt van krijgen.

Bedankt voor de goede zorg en prettige sfeer

Client: Paul
Behandelmethode: FUE Stamcel

Mevrouw Winny Priester heeft mij welkom geheten en ik voelde me direct vertrouwd met haar. Zij ging efficiënt en subtiel te werk. Ze voelde goed aan wat ik nodig had aan verdoving en ondersteuning tijdens de behandeling.
Het was verder een prettige sfeer en de ochtend ging snel voorbij. Winny bedankt voor de goede zorg en de prettige sfeer.