FUE haarstamceltransplantatie
Tarieven

De kosten van een haartransplantatie zijn afhankelijk van het aantal te verplaatsen haarzakjes. Op basis van jouw specifieke wensen en haarsoort, dikte en kleur kunnen wij een passend voorstel doen. Neem contact op via telefoonnummer 088 425 1000 of vraag hier meer informatie aan.

Haartransplantatie met 40% korting

Wij beseffen dat de kosten van een haartransplantatie niet voor iedereen zijn op te brengen. Mocht je (een deel van de) haartransplantatie willen laten uitvoeren door een getalenteerde specialist in opleiding, dan kunnen wij een hoge korting aanbieden. Natuurlijk vindt de haartransplantatie altijd plaats onder toezicht van onze expert. Geïnteresseerd? Neem contact op en vraag naar de voorwaarden.

Plan nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek of bel naar 088 425 1000.

Vergoeding FUE haarstamceltransplantatie

Een FUE haarstamceltransplantatie wordt in sommige gevallen door de zorgverzekeraar vergoed, bijvoorbeeld bij een aangeboren kale plek, een (chronische) ziekte of ongeval. Dit dien je met een bewijs van een arts bij je verzekeraar aan te tonen. Je kunt het best met je ziektekostenverzekeraar contact opnemen om jouw situatie te bespreken.

Download HIER de lijst met tarieven en mogelijkheid tot gespreide betaling.

Aantal graftsPrijs
300€ 1.150
1.200€ 3.960
2.200€ 6.820