FUE stamceltransplantatie
Tarieven

Kosten haartransplantatie inzichtelijk

Nationaal Huidcentrum is een toonaangevende kliniek met ZKN-keurmerk, die bekendstaat om de hoge kwaliteit zorg en nazorg, korte wachttijden, persoonlijke benadering, ontspannen behandelsetting en scherpe tarieven. De kosten van een FUE haarstamceltransplantatie zijn afhankelijk van het aantal grafts ofwel haarzakjes en het aantal behandelingen. Op basis van uw specifieke wensen en uw haarsoort, dikte en kleur kunnen wij u een passend voorstel doen. Vraag informatie aan en u krijgt snel bericht.

Proefbehandeling en last-minutekorting

Nationaal Huidcentrum biedt de mogelijkheid van een proefbehandeling. Dit is al mogelijk vanaf € 695. Meld u online, telefonisch (088 – 425 10 00) of per e-mail (info@nationaalhuidcentrum.nl) aan voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Of laat u op de reservelijst plaatsen. U wordt dan bij late uitval van een behandeling opgeroepen voor een FUE haarstamceltransplantatie en profiteert van een aantrekkelijke last-minutekorting.

Vergoeding FUE haarstamceltransplantatie

Een FUE haarstamceltransplantatie wordt in sommige gevallen vergoed door de zorgverzekeraar, bijvoorbeeld bij een aangeboren kale plek, een (chronische) ziekte of ongeval. Dit dient u met een bewijs van een arts  aan te tonen bij uw verzekering. U kunt het beste voor uw individuele situatie contact opnemen met uw ziektekostenverzekeraar.

Keurmerk