FUE haartransplantatie

Hoe werkt de FUE haartransplantatie?

Een FUE haartransplantatie in Nationaal Huidcentrum is een veilige, pijnloze en effectieve behandelmethode tegen haarverlies, kale plekken en kaalheid. FUE staat voor Foliculaire Unit Extraction. Onder lokale verdoving worden met een holle micronaald één voor één gezonde grafts ofwel haarzakjes uit het donorgebied aan (meestal) de achterzijde van uw hoofd verwijderd en vervolgens op de kale plek geïnjecteerd. Dit gebeurt op zodanige wijze, dat de haren in de natuurlijke richting groeien. Er wordt bij een FUE haartransplantatie géén huid verwijderd. Er blijven geen littekens achter.

Een FUE haartransplantatie heeft vele voordelen:

  • Veilige en vrijwel pijnloze behandeling, met zeer korte herstelperiode
  • Geen littekens en de kans op complicaties is nihil
  • Een natuurlijk resultaat, met blijvende haargroei
  • Poliklinische behandeling, u mag na de behandeling naar huis
  • Geschikt voor mannen en vrouwen

Wat is het verschil tussen FUT, FUE en een haarstamceltransplantatie?

Welke behandeling het meest geschikt is voor uw situatie beoordelen wij op basis van een adviesgesprek.

Bij een FUT-behandeling onttrekt de specialist een strookje haar uit de achterzijde van het hoofd. De grafts worden hier vervolgens uitgehaald en daarna teruggeplaatst op de afgesproken plekken.

De FUE haartransplantatie of haarstamcel transplantatie werkt per haarzakje afzonderlijk. De afgesproken hoeveelheid transplantaten wordt met een minuscuul naaldje uit het donorgebied gehaald en direct teruggezet.
Op deze manier kan het gewenste aantal transplantaten direct herplaatst worden.

Download hieronder ons gratis e-book met de meest gestelde vragen

ebook-haartransplantatie

Is mijn situatie geschikt

Of u in aanmerking komt voor een haarstamcel transplantatie is afhankelijk van een aantal factoren. Zo heeft u voldoende, kwalitatief haar nodig en kunnen we de behandeling alleen uitvoeren wanneer de wensen realistisch zijn ten opzichte van de mogelijkheden.

FUE  adviesgesprek

Wilt u meer informatie over de FUE haartransplantatie? Laat u informeren tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Wij beoordelen uw situatie en bespreken uw wensen. Mocht u naar aanleiding van het gesprek een afspraak willen maken dan plannen we deze direct in.

Keurmerk