Adviesgesprek bij haaruitval

Een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek met onze specialisten legt de basis voor een effectieve FUE haartransplantatie. U kunt in een persoonlijk gesprek uw wensen bespreken en u krijgt een helder beeld over de mogelijkheden en het eindresultaat van deze veilige, pijnloze en effectieve behandelvorm. U krijgt na een beoordeling van uw haarsituatie uitleg of u geschikt bent voor de FUE-behandelmethode.

U krijgt tevens informatie over de tarieven van deze haartransplantatie. Het tarief is afhankelijk van het aantal behandelingen en het aantal haarzakjes ofwel grafts dat onder lokale verdoving uit het donorgebied wordt verwijderd en op de behandelplek wordt geïnjecteerd. De behandeltechniek wordt afgestemd op de reden van de haaruitval, de groeirichting van de haren, het haarvolume en de haargrens. De behandeling wordt stapsgewijs met u doorgenomen. U krijgt ter verduidelijking voorbeeldfoto’s te zien van vóór en na de FUE haartransplantatie.

Vraag direct een vrijblijvend en gratis intakegesprek aan. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op voor het maken van een afspraak voor een adviesgesprek.

Receptie ontvangst