Bij een FUE haartransplantatie worden er van de zij- of achterzijde van uw hoofd grafts van 1 tot 4 haren met een minuscule naald weggenomen. De haarzakjes worden getransplanteerd naar het behandelgebied op uw hoofd. Dit gebeurt allemaal onder plaatselijke verdoving. De transplantatie is zodanig nauwkeurig, dat de herplaatste haren in natuurlijke richting groeien. Er wordt géén huid verwijderd, er blijven dus ook geen littekens achter. De behandeling is pijnvrij, de kans op complicaties is nihil. Het behandelresultaat is erop gericht, dat de haardichtheid in verhouding met de rest van uw haar is. Dit zorgt voor een natuurlijke en mooie uitstraling.

De behandeldag

Een FUE haartransplantatie is een poliklinische behandeling, die doorgaans een dag in beslag neemt. U ontvangt voorafgaande aan de behandeldag een brochure met instructies, zodat u optimaal voorbereid bent op deze veilige, pijnloze en effectieve behandelmethode. Uw haren hoeven vooraf niet te worden geschoren. De prikjes van de verdoving kunnen licht gevoelig zijn, de behandeling zelf is vrijwel pijnloos. Haaruitval openbaart zich meestal ter hoogte van de haarlijn en de middenschedel. Onze specialisten zorgen ervoor, dat de inhammen en het middenstuk aan de voorzijde mooi en zacht in elkaar overlopen én er een natuurlijke overloop wordt gemaakt naar eventueel dun haargebied. Zij zijn ook gespecialiseerd in baardtransplantaties en wenkbrauwtransplantaties.

Na de behandeling

Na afloop van de FUE haartransplantatie kunt u uitrusten in een van onze speciale rustkamers en nieuwe energie opdoen na een indrukwekkende dag. U mag hierna naar huis, bij voorkeur met een begeleider die u vervoert. U kunt na de behandeling snel uw dagelijkse activiteiten hervatten. Zware fysieke inspanning (door werk of sporten) dient de eerste tien dagen na de FUE haartransplantatie te worden vermeden. Het is ter bevordering van het genezingsproces verstandig om niet te roken of alcohol te drinken.

In het donor- en transplantatiegebied ontstaan korstjes, die vanzelf verdwijnen. Ga niet krabben aan deze korstjes.  De geïmpanteerdee haren vallen ongeveer 2 tot 4 weken na de FUE haartransplantatie uit.  Het optimale eindresultaat is na ongeveer 12 maanden zichtbaar. Uw getransplanteerde haren blijven een leven lang groeien. U kunt uw haar gewoon kammen, wassen en föhnen.

Ervaringen van anderen

“Ik wilde veel meer dan nodig was en Winny had hier financieel meer mee kunnen winnen. Maar ik merk dat dit niet haar doel is. Zij wil een tevreden klant. Daarbij was behandeling zeer prettig. We hebben veel gelachen. En het resultaat is mooier dan ik had verwacht.
Ervaring van anderen