FUE haartransplantatie
Tarieven

Kosten haartransplantatie inzichtelijk

Nationaal Huidcentrum staat bekend om zijn hoge klanttevredenheid, korte wachttijden, ontspannen verblijfs- en behandelsetting en scherpe tarieven. U krijgt een persoonlijke benadering en u bent vanaf het intakegesprek tot de behandeling en eindcontrole verzekerd van de beste zorg en nazorg. De kosten van een FUE haartransplantatie zijn afhankelijk van het aantal behandelingen en het aantal grafts ofwel haarzakjes dat wordt herplaatst. De mate van dekking op het kalende gebied is afhankelijk van de haarsoort, dikte en kleur. Donker, krullend haar geeft visueel een betere dekking dan blond, stijl haar.

 

Proefbehandeling en last-minute korting

Wilt u eerst een proefbehandeling ondergaan? Dat is al mogelijk vanaf € 695. Vraag een intakegesprek aan, zodat wij u op basis van uw haaruitval, haarconditie en uw wensen een passend voorstel voor een FUE haartransplantatie kunnen doen. U kunt in aanmerking komen voor een last-minutekorting. Als u zich hiervoor opgeeft, wordt u bij late uitval van een haartransplantatie door ons gebeld. U profiteert van een gereduceerd tarief.

Korting als model

Foto’s van vóór en na de behandeling dragen in hoge mate bij aan het inzicht in de in onze drukbezochte en ZKN-gecertificeerde kliniek uitgevoerde haartransplantaties. Ervaringen van anderen helpen bij de overweging om te kiezen voor een FUE haartransplantatie. Nationaal Huidcentrum is geïnteresseerd in mannen en vrouwen, die foto’s van de behandeling voor en na beschikbaar willen stellen. En daarmee model staan voor onze haartransplantaties volgens de succesvolle en veilige FUE-methode. Wilt u dit ook? U geniet dan een aantrekkelijke korting op de behandeling. Neem gerust contact met ons op.

Vergoeding van een haartransplantatie

In sommige gevallen wordt een FUE haartransplantatie vergoed door de zorgverzekeraar, bijvoorbeeld bij een aangeboren kale plek, ziekte of ongeval. Wij adviseren u om hierover contact op te nemen met uw ziektekostenverzekeraar.

 

Keurmerk