FUT-litteken herstelbehandeling

Litteken FUT haartransplantatie

Bij een FUT haartransplantatie wordt er een strook met haar uit het achterhoofd verwijderd, specifiek op het gedeelte waar de haren niet gevoelig zijn voor erfelijke haaruitval. Hier worden de grafts uitgehaald en op de afgesproken plekken teruggeplaatst. Vanwege littekenvorming en verhoogde complicaties voeren wij deze behandeling NIET uit.

In Nationaal Huidcentrum hanteren wij alleen de veilige, nagenoeg pijnloze en ‘onzichtbare’ FUE haarstamcelmethode, waarbij afzonderlijke transplantaten met een minuscuul naaldje uit het donorgebied worden gehaald en ook direct worden teruggezet.

Onze kliniek voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen en heeft korte wachttijden. Je wordt behandeld in een persoonlijke, ontspannen omgeving. Wij zijn trots op onze hoge klantwaardering.

Download ons gratis e-book met de 25 meest gestelde vragen over haartransplantaties.

FUT litteken herstelbehandeling

Ben je in het verleden behandeld door middel van een FUT haartransplantatie en stoor je je aan het litteken dat is ontstaan? In veel gevallen kunnen wij met een FUE haarstamcel transplantatie het litteken minder zichtbaar maken.

Kom langs voor advies

Wil je meer informatie over de mogelijkheden om een litteken te herstellen, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

fut-litteken-herstelbehandeling