FUT haartransplantatie

FUT haartransplantatie

Bij een FUT haartransplantatie wordt een strook met haar uit het achterhoofd verwijderd, specifiek op het gedeelte waar de haren niet gevoelig voor erfelijke haaruitval zijn. De Folliculaire Unit Transplantation wordt als een achterhaalde behandelmethode beschouwd, aangezien er op de plek waar een reep huid uit de haarkrans wordt weggenomen een groot litteken achterblijft. Het is reden dat in Nationaal Huidcentrum alleen veilige, pijnloze en effectieve haartransplantaties worden verricht volgens de FUE-behandelmethode en de FUE haarstamceltransplantatiemethode.

Nadelen van FUT haartransplantatie

De FUT haartransplantatie heeft als voordeel dat er in een dagbehandeling vele grafts ofwel haarzakjes uit het donorgebied kunnen worden verwijderd en op de kalende plek kunnen worden geïnjecteerd. Dit weegt niet op tegen het nadeel van een storend litteken, dat in vele gevallen dagelijks zichtbaar is. Bijvoorbeeld als u uw haar kort op het achterhoofd draagt. Een ander nadeel van de FUT haartransplantatie is dat er bij deze behandeling een grotere kans op ontstekingen en complicaties is.

De specialisten in Nationaal Huidcentrum voeren daarom geen FUT haartransplantaties uit. U kunt telefonisch (088 – 425 10 00), per e-mail (info@nationaalhuidcentrum.nl) of via het online formulier contact met ons opnemen met uw vragen over een FUE haarstamcel transplantatie of een FUE haartransplantatie.

Onze kliniek beschikt over het ZKN-keurmerk, voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen en heeft korte wachttijden. U wordt behandeld in een persoonlijke, ontspannen omgeving. Wij zijn trots op onze hoge klantwaardering. Download ons gratis e-book met de 25 meest gestelde vragen over haartransplantaties.

FUT litteken herstellen

Bent u in het verleden behandeld door middel van een FUT haartransplantatie en soort u zich aan het litteken dat is ontstaan? In veel gevallen kunnen wij door middel van een FUE haartransplantatie het litteken minder zichtbaar maken. Door het verplaatsen van haartjes die over het litteken vallen zal deze na de FUE haartransplantatie nauwelijks meer zichtbaar zijn.

Informatie over een FUT litteken herstelbehandeling

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden om het litteken ontstaan door een FUT haartransplantatie te laten herstellen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek via telefoonnummer 088 4251000 of klik hier.

FUTherstelbehandeling

Keurmerk