Wenkbrauwtransplantatie

Weer volle(re) wenkbrauwen

Een wenkbrauwtransplantatie biedt een permanente oplossing voor verschillende onderliggende oorzaken. Het kan zijn dat de natuurlijke beharing van de wenkbrauwen gedeeltelijk of volledig ontbreekt. Andere redenen voor haarverlies van de wenkbrauwen zijn brandwonden, een (chronische) ziekte, ongeval of overmatig epileren.

Onze gecertificeerde, ervaren specialisten verrichten wenkbrauwtransplantaties bij mannen en vrouwen. Je krijgt vollere wenkbrauwen met een natuurlijke, verzorgde uitstraling, zodat je gezicht weer meer expressie krijgt. Aangezien er nagenoeg geen huidschade optreedt, hou je er geen littekens aan over.

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek over een wenkbrauwtransplantatie met blijvend resultaat, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Wenkbrauwen met natuurlijke uitstraling

De wenkbrauwtransplantatie voeren wij uit volgens de FUE haarstamcel-methode. Alle haartransplantaties zijn in Nationaal Huidcentrum.

De behandeaar haalt – onder plaatselijke verdoving en met een minuscuul naaldje – haarzakjes uit het donorgebied (meestal de zij- of achterkant van het hoofd). Deze zogenaamde grafts worden nagekeken op kwaliteit en vervolgens stuk voor stuk als wenkbrauwharen herplaatst.

De getransplanteerde grafts blijven een leven lang haar produceren, zodat je altijd vollere wenkbrauwen houdt. De behandeling is vrijwel pijnloos, de kleine wondjes genezen snel en je kunt je dagelijkse activiteiten snel hervatten.

De voordelen van een wenkbrauwtransplantatie volgens de FUE stamcel methode:

  • Poliklinische behandeling, je mag na afloop snel naar huis
  • Veilig, vrijwel pijnloos en zonder risico op complicaties
  • Snelle genezing en herstel door minuscule wondjes
  • Effectief en natuurlijk resultaat door gebruik van meerdere haarzakjes per behandeling
  • Minimale huidbeschadiging en geen littekens na de behandeling

Is mijn situatie geschikt?

Een wenkbrauwtransplantatie is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Of je in aanmerking komt voor een wenkbrauwtransplantatie is afhankelijk van een aantal factoren. Deze bespreken we tijdens een vrijblijvend consult.

Adviesgesprek

Wilt je meer informatie over wenkbrauwtransplantatie? Laat je informeren tijdens een vrijblijvend adviesgesprek, waarin wij je situatie beoordelen en wensen bespreken. Wil je naar aanleiding van het gesprek een afspraak maken, dan plannen we deze direct in.