Wenkbrauwtransplantatie

Wenkbrauwtransplantatie

Een wenkbrauwtransplantatie in Nationaal Huidcentrum biedt een permanente oplossing voor verschillende onderliggende oorzaken. Het kan zijn dat de natuurlijke beharing van uw wenkbrauwen gedeeltelijk of volledig ontbreekt. Andere redenen voor haarverlies op de wenkbrauwen schuilen in brandwonden, een (chronische) ziekte, ongeval of overmatig epileren. Onze gecertificeerde, ervaren specialisten verrichten wenkbrauwtransplantaties bij mannen en vrouwen. U krijgt vollere wenkbrauwen met een natuurlijke, verzorgde uitstraling. Uw gezicht krijgt meer expressie. Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek over een wenkbrauwtransplantatie met blijvend resultaat, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vollere wenkbrauwen met natuurlijke, mooie uitstraling

Een wenkbrauwtransplantatie in Nationaal Huidcentrum wordt uitgevoerd volgens de FUE-methode. Deze afkorting staat voor Folliculaire Unit Extraction. Er worden onder plaatselijke verdoving met een minuscule naald één voor één haarzakjes uit het donorgebied (meestal de zij- of achterkant van het hoofd) verwijderd. De grafts worden nagekeken op kwaliteit en stuk voor stuk herplaatst als wenkbrauwharen. De getransplanteerde grafts blijven een leven lang haar produceren, zodat u altijd vollere wenkbrauwen houdt.  De behandeling is vrijwel pijnloos, de kleine wondjes genezen snel en u kunt vrijwel direct uw dagelijkse activiteiten hervatten.

De voordelen van een wenkbrauwtransplantatie volgens de FUE-methode:

Poliklinische behandeling, u mag na afloop weer naar huis

Veilig, vrijwel pijnloos en zonder risico op complicaties

Snelle genezing en herstel door minuscule wondjes

Effectief en natuurlijk resultaat door gebruik van meerdere haarzakjes per behandeling

Minimale huidbeschadiging en geen littekens na de behandeling

 

 

 

Is mijn situatie geschikt

Een wenkbrauwtransplantatie is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, wanneer de beharing volledig of gedeeltelijk ontbreekt. Of u in aanmerking komt voor een wenkbrauwtransplantatie is afhankelijk van een aantal factoren. Deze bespreken we tijdens een vrijblijvend consult.

FUE adviesgesprek

Wilt u meer informatie over de wenkbrauwtransplantatie? Laat u informeren tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Wij beoordelen uw situatie en bespreken uw wensen. Mocht u naar aanleiding van het gesprek een afspraak willen maken dan plannen we deze direct in.

Keurmerk