Wenkbrauwtransplantatie

Weer volle(re) wenkbrauwen

Een wenkbrauwtransplantatie biedt een permanente oplossing voor verschillende onderliggende oorzaken. Het kan zijn dat de natuurlijke beharing van de wenkbrauwen gedeeltelijk of volledig ontbreekt. Andere redenen voor haarverlies van de wenkbrauwen zijn brandwonden, een (chronische) ziekte, ongeval of overmatig epileren.

Onze gecertificeerde, ervaren specialisten verrichten wenkbrauwtransplantaties bij mannen en vrouwen. Je krijgt vollere wenkbrauwen met een verzorgde uitstraling, zodat je gezicht weer meer expressie krijgt.

De getransplanteerde grafts blijven een leven lang haar produceren. De behandeling is vrijwel pijnloos, de kleine wondjes genezen snel en je kunt je dagelijkse activiteiten snel hervatten.

De wenkbrauwtransplantatie voeren wij uit volgens de FUE haarstamcel-methode. Alle haartransplantaties zijn in Nationaal Huidcentrum.

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek over een wenkbrauwtransplantatie met blijvend resultaat, of neem contact met ons op voor meer informatie.

De voordelen van een wenkbrauwtransplantatie volgens de FUE stamcel methode:

  • Poliklinische behandeling, je mag na afloop snel naar huis
  • Veilig, vrijwel pijnloos en zonder risico op complicaties
  • Snelle genezing en herstel
  • Geen zichtbare littekens na de behandeling

Is mijn situatie geschikt?

Een wenkbrauwtransplantatie is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Of je in aanmerking komt voor een wenkbrauwtransplantatie is afhankelijk van een aantal factoren. Deze bespreken we tijdens een vrijblijvend consult.

Adviesgesprek

Wilt je meer informatie over wenkbrauwtransplantatie? Laat je informeren tijdens een vrijblijvend adviesgesprek, waarin wij je situatie beoordelen en wensen bespreken. Wil je naar aanleiding van het gesprek een afspraak maken, dan plannen we deze direct in.