Adviesgesprek

Wenkbrauwen geven uw gezicht diepte en expressie. Ze zijn heel bepalend voor uw gezichtsuitdrukking. Overweegt u een wenkbrauwtransplantatie vanwege gedeeltelijk of volledig ontbrekende beharing? Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan in Nationaal Huidcentrum. Onze specialisten kunnen tijdens dit eerste consult een nauwgezette inschatting maken of u geschikt bent voor een veilige, vrijwel pijnloze en effectieve FUE haartransplantatie. U krijgt hier vollere, mooie wenkbrauwen van.

U kunt in het intakegesprek uw specifieke wensen uiten. Wij nemen de behandelprocedure stap voor stap met u door en vertellen u welk reëel eindresultaat bereikt kan worden. Deze uitleg wordt ondersteund met voorbeeldfoto’s van vóór en na andere wenkbrauwtransplantaties in onze kliniek. Wij informeren u ook over de kosten van een wenkbrauwtransplantatie. Deze zijn afhankelijk van het aantal onder lokale verdoving te verplaatsen haarzakjes ofwel grafts.

Aarzel niet langer en maak een afspraak voor een adviesgesprek of vraag een proefbehandeling aan. Wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.