Een wenkbrauwtransplantatie is geschikt voor mannen en vrouwen, die te maken hebben met het gedeeltelijk of volledig ontbreken van wenkbrauwharen. Hier kunnen verschillende oorzaken aan ten grondslag liggen.

  • Ontbrekend of ongelijk wenkbrauwhaar door genetische factoren
  • Brandwonden
  • Een (chronische) ziekte
  • Ongeval
  • Overmatig epileren

Helaas is het niet mogelijk om een wenkbrauwtransplantatie te ondergaan als je krullend haar hebt, het haar zal dan ook in de wenkbrauw gaan krullen wat een onnatuurlijk resultaat geeft.

Uitleg over en inzicht in de behandeling

U kunt in een vrijblijvend en gratis adviesgesprek uw wensen kenbaar maken. Onze specialisten beoordelen de mogelijkheden en stellen in overleg met u een behandelplan op. U krijgt met een FUE haartransplantatie vollere wenkbrauwen of uw vormloze wenkbrauwen worden via haartransplantaties in model gebracht. Het geeft een blijvend resultaat, met een natuurlijke, mooie uitstraling. De behandeling is vrijwel pijnloos en wordt met minimale huidschade uitgevoerd. U houdt geen littekens over aan een wenkbrauwtransplantatie.

De behandeling duurt ongeveer een halve dag en is niet geschikt bij bepaalde huidziekten. Download ons gratis e-book met de 25 meest gestelde vragen over haartransplantaties.