Wenkbrauwtransplantatie
Voor en na foto's
U kunt tijdens een vrijblijvend en gratis intakegesprek foto’s bekijken van mannen en vrouwen die eerder een wenkbrauwtransplantatie in Nationaal Huidcentrum ondergingen. De foto’s van vóór en na de behandeling geven u een goede indruk van de mogelijkheden van een veilige, vrijwel pijnloze en effectieve FUE haartransplantatie bij uw wenkbrauwen. U krijgt een realistisch beeld van het natuurlijke resultaat, met vollere, mooie wenkbrauwen. Nationaal Huidcentrum is een erkende kliniek met ZKN-keurmerk. Dat betekent dat u verzekerd bent van de beste zorg en nazorg, korte wachttijden, een persoonlijke benadering en behandeling in een ontspannen setting. Dit vertaalt zich in een hoge klanttevredenheid.
Ervaringen van clienten

Het resultaat is mooier dan ik had verwacht!

Cliënt: Mevrouw Jane R.
Geplaats op: 11 juli 2016
Behandelmethode: FUE Stamcel

“Winny is een uiterst mensgerichte specialist die tevens een eerlijk advies geeft.
Ik wilde veel meer dan nodig was en Winny had hier financieel meer mee kunnen winnen.
Maar ik merk dat dat niet haar doel is zij wil een tevreden klant. Daarbij was behandeling zeer prettig veel gelachen en gesproken. Je werd echt op je gemak gesteld.
Ook het resultaat is zeer mooi geworden. Mooier dan ik had verwacht.

Ik zou deze kliniek echt aanraden

Cliënt: Ruud
Behandeldatum: 17 september 2015
Behandelmethode: FUE Stamcel

Goede voorlichting en reeele verwachtingen van de behandeling. Behandeling (en verdoving) nagenoeg niet gevoeld. Erg prettig en geduldig medisch personeel en zeer kundige behandeld (mevr. Priester). Ik zou deze kliniek echt aanraden en geloof me; ik ben erg bang voor naalden 😉

De dag vloog voorbij

Cliënt: I.B.
Behandeldatum: 24 juni 2016
Behandelmethode: FUE Stamcel

Al tijdens het eerste informatieve gesprek enkele maanden eerder kreeg ik een goed gevoel bij Winny. Ze nam rustig de tijd om een en ander uit te leggen en toe te lichten. Dit aan de hand van voorbeelden met foto’s en beoordeling van mijn eigen donorgebied. Al met al had ik vertrouwen in haar kundigheid en dat het naar wens zou verlopen.

Op de dag van behandeling werd ook uitgebreid de tijd genomen om me op mijn gemak te stellen en de nodige behandelingsfases van die dag door te nemen. Ook was mijn partner welkom er aanwezig te zijn en foto’s te maken. Winny en Michelle gingen met zijn tweeën te voortvarend werk en de behandeling duurde alles bij elkaar wel zo’n 10 uur. Beide dames waren echter heel gezellig en erg sympathiek. Ondanks de lange duur vloog de dag voorbij.
Ook over de nazorg was ik tevreden en was ik altijd welkom om te bellen of langs te komen in geval van vragen of twijfels. De eerste dagen na de transplantatie waren de behandelde plekken best gevoelig, maar dit werd snel beter. Inmiddels bijna 3 kwart jaar na de behandeling ben ik tevreden over het resultaat en is er sprake van mooie haargroei op de behandelde plekken.

Ben erg tevreden over de behandeling

Cliënt: Sophie
Behandeldatum: 3-12-2014

Allereerst heel erg bedankt voor de behandeling van mijn hoofdhaar!
De haarlijn ziet er echt stukken beter uit dan dat die was.

Ik ben Sophie en ben erg tevreden over de behandeling, het resultaat is uiteindelijk mooi

De duur van de behandeling valt mee omdat je tegelijkertijd wat kan kletsen.
Ook fijn dat er op de helft een pauze is om even uit te rusten en wat te eten/drinken

 

Nu al mooier dan ik gehoopt had

Cliënt: R. van H.
Behandeldatum: 6-5-2016

Op 7 mei 2015 heb ik bij mevr. Priester een haartransplantatie ondergaan. Eerst was ik huiverig voor het resultaat en of het (voor iedereen) zichtbaar zou zijn dat ik de behandeling heb ondergaan. Bij de intake al ben ik enorm gerust gesteld. De behandeling is professioneel uitgevoerd en kon op korte termijn ingepland worden. Zowel de dag van de behandeling als de begeleiding na de behandeling heb ik als zeer prettig ervaren.Het eind resultaat is nog niet helemaal zichtbaar maar het is nu al mooier dan ik gehoopt had. Ik wil iedereen deze kliniek aanraden en ik kom zeker terug als dit nodig is.

Het resultaat is geweldig!

Cliënt: M.K.
Behandeldatum: 8-10-2014

De dag waar ik zo naar uit keek, maar ook zo tegenop keek. Uiteindelijk viel de pijn erg mee en is het resultaat geweldig!

Het is niet pijnlijk

Client : G.
Behandeldatum : 25-06-2015

Erg goede informatie over de behandeling gekregen bij het intake gesprek door Winny Priester. De haartransplantatie is niet pijnlijk. De dag van behandeling vliegt voorbij mede door de fijne behandeling van Winny Priester en haar assistente. Het gewenste resultaat is dat ik geen inhammen meer op mijn hoofd heb.

 

Ja! Het was het waard.

Client : Mark
Behandeldatum : 1 mei 2015
Behandelmethode: FUE Stamcel

Super tevreden Winnie bedankt! Beveel jullie graag aan.

Kalende plekken aan de zijkant van mijn hoofd

Client: Mark K.
Behandel datum: 6 januari 2014
Behandelmethode: FUE Stamcel

Ik ben Mark. Ik ben 20 jaar oud en sinds mijn geboorte heb ik een kale plek aan de rechterkant van mijn hoofd. Dit vind ik erg storend en daarom heb ik de haartransplantatie gedaan.

Ik kan mijn geluk niet op

Client: Mevrouw Anita van der V.
Behandel datum: 27 februari 2015
Behandelmethode: FUE Stamcel

Nu één jaar na de FUE haartransplantatie kan ik mijn geluk niet op. De inhammen zijn verdwenen en er groeien gestaag nieuwe haartjes bij. De haren hebben inmiddels een lengte van ca. 10 cm en zien er normaal uit. Ik zie geen verschil t.o.v. de rest van mijn haar.

Het Nationaal Huidcentrum is kundig

Client: De heer Dirk R.
Behandel datum: 12 maart 2013
Behandelmethode: FUE Stamcel

Toen ik besloot om mijn baard te laten staan merkte ik dat er alleen en snor en een lijntje onderaan mijn kaaklijn stond. Daarom heb ik mijn eigen haar laten verplaatsen naar mijn baard. Het ziet er nu uit zoals het eruit hoort te zien. Het team van Nationaal Huidcentrum is kundig en ze hebben geduld met mensen die bang zijn voor naalden ;-).

Mijn kapper had nog nooit zo’n mooie haartransplantatie gezien

Cliënt: Mevrouw H.
Behandel datum: 30 januari 2013
Behandelmethode: FUE Stamcel

Mijn behandeling is bijna 5 maanden geleden uitgevoerd. Om als vrouw inhammen te krijgen is niet prettig maar die zijn nu weg. Mijn kapper vertelde me vorige week dat hij nog nooit zo’n mooie haartransplantatie had gezien. Dat was natuurlijk heel leuk om te horen. Ik voel me nu meer vrouw!

Eindelijk, ik heb wenkbrauwen

Client: Mevrouw W. Tang
Behandel datum: 3 januari 2013
Behandelmethode: FUE Stamcel

Ik heb de pech dat ik van nature bijna geen wenkbrauwen heb. Al heel jong begon ik met het tekenen van mijn wenkbrauwen maar dit zag er toch altijd onnatuurlijk uit. Op de website van Nationaal Huidcentrum las ik over de mogelijkheden en ik heb een afspraak gemaakt. Drie weken later heb ik mijn wenkbrauwen bij hun laten behandelen. Nu heb ik eindelijk wenkbrauwen van mijzelf. Mijn gezicht is veel vriendelijker geworden en als ik in de spiegel kijk heb ik geen blotebillengezicht meer. De behandeling duurt niet heel lang omdat het een klein oppervlak is dat behandeld wordt. Ik was bang voor pijn maar dat viel achteraf reuze mee. Ik zou het zo weer doen!

Je zult er zeker geen spijt van krijgen

Client: De heer Emiel H.
Behandel datum: 13 juli 2013
Behandelmethode: FUE Stamcel

Het is erg vervelend wanneer je al op jonge leeftijd geconfronteerd wordt met kaalheid en daardoor steeds groter wordende inhammen. Daarom heb ik in februari 2012 een afspraak gemaakt voor een intake bij het Nationaal Huidcentrum. De informatie die mij middels een korte presentatie werd gegeven heeft mij doen besluiten om een tweedelige behandeling te ondergaan: de eerste in de zomer van 2012 en de tweede een jaar later.

 

Bedankt voor de goede zorg en prettige sfeer

Client: Paul
Behandel datum: 6 januari 2014
Behandelmethode: FUE Stamcel

Mevrouw Winny Priester heeft mij welkom geheten en ik voelde me direct vertrouwd met haar. Zij ging efficiënt en subtiel te werk. Ze voelde goed aan wat ik nodig had aan verdoving en ondersteuning tijdens de behandeling.
Het was verder een prettige sfeer en de ochtend ging snel voorbij. Winny bedankt voor de goede zorg en de prettige sfeer.

 

Keurmerk