Wenkbrauwtransplantatie
Voor en na foto's
Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kun je foto’s bekijken van mannen en vrouwen die eerder een wenkbrauwtransplantatie ondergingen. Deze foto’s geven een goede indruk van de mogelijkheden.
Ervaringen van clienten

Eindelijk, ik heb wenkbrauwen!

Client: Mevrouw W. Tang
Behandelmethode: FUE Stamcel

Ik heb de pech dat ik van nature bijna geen wenkbrauwen heb. Al heel jong begon ik met het tekenen van mijn wenkbrauwen maar dit zag er toch altijd onnatuurlijk uit. Op de website van Nationaal Huidcentrum las ik over de mogelijkheden en ik heb een afspraak gemaakt. Drie weken later heb ik mijn wenkbrauwen bij hun laten behandelen. Nu heb ik eindelijk wenkbrauwen van mijzelf. Mijn gezicht is veel vriendelijker geworden en als ik in de spiegel kijk heb ik geen blotebillengezicht meer. De behandeling duurt niet heel lang omdat het een klein oppervlak is dat behandeld wordt. Ik was bang voor pijn maar dat viel achteraf reuze mee. Ik zou het zo weer doen!

Het resultaat is mooier dan ik had verwacht.

Cliënt: Mevrouw Jane R.
Behandelmethode: FUE Stamcel

Winny is een uiterst mensgerichte specialist die tevens een eerlijk advies geeft. Ik wilde veel meer dan nodig was en Winny had hier financieel meer mee kunnen winnen. Maar ik merk dat dat niet haar doel is zij wil een tevreden klant. Daarbij was behandeling zeer prettig veel gelachen en gesproken. Je werd echt op je gemak gesteld. Ook het resultaat is zeer mooi geworden. Mooier dan ik had verwacht.

Het resultaat is geweldig!

Cliënt: M.K.

De dag waar ik zo naar uit keek, maar ook zo tegenop keek. Uiteindelijk viel de pijn erg mee en is het resultaat geweldig!