Wenkbrauwtransplantatie
Tarieven

Nationaal Huidcentrum hanteert scherpe tarieven en de mogelijkheid van gespreide betaling. De kosten van een wenkbrauwtransplantatie zijn afhankelijk van het aantal grafts ofwel haarzakjes, dat vanuit het donorgebied naar de behandelplek wordt herplaatst. De kleur van het haar speelt ook een rol. Donker haar dekt beter dan blond haar. Op basis van jouw specifieke situatie ontvang je een voorstel op maat. Meld je aan voor een intakegesprek.

Haartransplantatie met 40% korting

Wij beseffen dat de kosten van een haartransplantatie niet voor iedereen zijn op te brengen. Mocht je (een deel van de) haartransplantatie willen laten uitvoeren door een getalenteerde specialist in opleiding, dan kunnen wij een hoge korting aanbieden. Natuurlijk vindt de haartransplantatie altijd plaats onder toezicht van onze expert. Geïnteresseerd? Neem contact op en vraag naar de voorwaarden.

Plan nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek of bel naar 088 425 1000.

Vergoeding van een wenkbrauwtransplantatie

Een wenkbrauwtransplantatie wordt incidenteel vergoed, bijvoorbeeld bij een aangeboren kale plek of een chronische ziekte. Vraag dit na bij je ziektekostenverzekeraar.

Download HIER de lijst met gemiddelde tarieven en mogelijkheid tot gespreide betaling.

Aantal graftsPrijs
Aleen opvullen vanaf€ 800
200€ 1.500
300€ 1.915