Wenkbrauwtransplantatie
Tarieven

Tarieven

Nationaal Huidcentrum hanteert scherpe tarieven, met de mogelijkheid van gespreide betaling. De kosten van een wenkbrauwtransplantatie zijn afhankelijk van het aantal grafts ofwel haarzakjes, dat vanuit het donorgebied naar de behandelplek wordt herplaatst. De kleur van het haar speelt ook een rol. Donker haar dekt beter dan blond haar. Op basis van uw specifieke situatie ontvangt u een voorstel op maat.

 

Proefbehandeling en last-minutekorting

Op verzoek is een proefbehandeling mogelijk. Dit kan al vanaf € 695. Meld u aan voor een intakegesprek en wij doen u een passend voorstel. U krijgt korting als u uw foto’s voor en na de behandeling aan ons beschikbaar wilt stellen. U kunt zich tevens op onze reservelijst voor een wenkbrauwtransplantatie laten plaatsen. Bij late uitval van een behandeling, wordt u gebeld en krijgt u een aantrekkelijke last-minutekorting.

 

Vergoeding van een wenkbrauwtransplantatie

Een wenkbrauwtransplantatie wordt slechts incidenteel vergoed door de zorgverzekeraar, bijvoorbeeld bij een aangeboren kale plek of een chronische ziekte, U kunt dit het beste even navragen bij uw ziektekostenverzekeraar.

Keurmerk