Nieuws
Het laatste nieuws en inspiratie op het gebied van haartransplantatie
s
5 redenen om een haartransplantatie te overwegen
17 apr

Associeer je een haartransplantatie met BN’ers, schaamte of pijn? Dan heb je echt een verkeerd beeld. Wanneer je last hebt van kaalheid of haarloze plekjes is een haartransplantatie het overwegen waard. Ook bij bijvoorbeeld een litteken waar geen haar meer groeit of na bestraling. 

Een haartransplantatie, waarom zou ik?

Waarom niet? Niemand hoeft te weten dat je een haartransplantatie ondergaat. Onze behandelaar heeft meer dan 35 jaar ervaring en voert de haartransplantatie vrijwel onzichtbaar, nagenoeg pijnloos en snel uit. Daar hoeft het dus niet aan te liggen.

5 redenen voor een haartransplantatie:

  1. (Erfelijke) kaalheid
  2. Wijkende inhammen
  3. Kalende kruin
  4. Haarloze plekken op littekens
  5. Lege plekjes in snor, baard of wenkbrauw

Hoe werkt het?

De FUE STAMCEL behandeling die wij bij Nationaal Huidcentrum toepassen is de meest verfijnde techniek op het gebied van haartransplantatie. Met een klein naaldje worden zogenaamde grafts (haartje met haarzakje) uit het donorgebied gehaald (dit is eigen haar dat midden op het achterhoofd groeit, ter hoogte van de oren). Een deel van de stamcellen en de haarwortel blijft in het donorgebied achter, waaruit weer een nieuw haartje zal groeien. Hoe meer haartjes er terug groeien, hoe beter het donorgebied bespaard blijft.

Hoe dekkend de haartransplantatie uiteindelijk wordt is afhankelijk van het aantal behandelingen en het aantal grafts dat we kunnen herplaatsen. Daarnaast speelt ook de haarsoort een rol; krullend, donker haar geeft natuurlijk een betere dekking dan steil, blond haar.

Ben je geschikt voor een haartransplantatie?

  • Er is voldoende haar (van goede kwaliteit) in het donorgebied aanwezig
  • Je bent gezond
  • Jouw wensen over het eindresultaat zijn realistisch

Kom langs voor een gratis adviesgesprek

De grootte en de kwaliteit van het donorgebied beoordelen we in een uitgebreid intakegesprek, waarin we je alles over de behandeling kunnen vertellen. Een haartransplantatie is soms bijvoorbeeld niet mogelijk bij bepaalde haar- of huidziekten en vormen van diffuse kaalheid (dunner wordend haar over het hele hoofd, dus ook in het donorgebied).

Meer weten? Maak hier een vrijblijvende afspraak met onze behandelaar of vul onder dit bericht het terugbelformulier in.

Nieuws
Hier en daar wordt er nog een lampje opgehangen of een computer geïnstalleerd, maar Nationaal Huidcentrum is verhuisd. Om dit te te vieren geven we - onder andere - korting op haartransplantaties. De actie loopt van 15 oktober tot en met eind...
Ons beleid steunt op 3 pijlers: veiligheid, doelmatigheid en de tevredenheid van onze cliënten. Wij zijn dan ook trots als tevreden cliënten na een haartransplantatie hun ervaring willen delen. Met name het 'natuurlijke resultaat' en 'de prettige sfeer' wordt als belangrijk...