Nieuws
Het laatste nieuws en inspiratie op het gebied van haartransplantatie
s
Onzichtbare haartransplantatie, hoe werkt dat?
23 jul

Bij Nationaal Huidcentrum kun je terecht voor ‘onzichtbare haartransplantatie’. Je haar hoeft niet volledig te worden afgeschoren, wij millimeteren alleen het donorgebied. Als het haar aan de achterzijde enige lengte heeft, kunnen wij het donorgebied verstoppen. Zo hoeft niemand iets te zien!

Moet al mijn haar er af?

Eén van de meest gehoorde vragen bij een intakegesprek is: “moet mijn haar eraf?” Een logische vraag voor iemand die problemen heeft met haaruitval. Vaak is de gedachte aan een kaalgeschoren hoofd al voldoende om rillingen van te krijgen. Wij begrijpen dat. We behandelen immers ook vrouwen en die vraag je ook niet al het haar af te scheren.

Bij Nationaal Huidcentrum maken wij gebruik van de innovatieve FUE stamcelmethode. De doorsnede van het naaldje waarmee de grafts (haar met haarzakje) worden getransplanteerd is zó klein dat littekenvorming in het donorgebied tot het minimum beperkt blijft. Onze cliënten gaan dezelfde dag weer naar huis en herstellen snel.

Niemand hoeft het te weten

Bij Nationaal Huidcentrum zien we veel ondernemers die gedurende de behandelingen gewoon doorwerken en af en toe langskomen voor het plaatsen van nieuwe grafts. Zo verloopt de onzichtbare haartransplantatie ook nog eens geleidelijk. Met als bijkomend voordeel; geen inkomstenderving door een verblijf van een week of langer voor een haartransplantatie in het buitenland.

Kom langs voor vrijblijvend advies

Wil je weten of onzichtbare haartransplantatie mogelijk is in jouw situatie, kom dan langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek waarin we je kunnen adviseren.

Bekijk ook eens de ervaring van anderen! Op Kliniekervaringen.nl lees je dat onze cliënten de service en de behandeling rondom onzichtbare haartransplantatie roemen met: ‘Geweldig”.

 

 

Nieuws
Hier en daar wordt er nog een lampje opgehangen of een computer geïnstalleerd, maar Nationaal Huidcentrum is verhuisd. Om dit te te vieren geven we - onder andere - korting op haartransplantaties. De actie loopt van 15 oktober tot en met eind...
Ons beleid steunt op 3 pijlers: veiligheid, doelmatigheid en de tevredenheid van onze cliënten. Wij zijn dan ook trots als tevreden cliënten na een haartransplantatie hun ervaring willen delen. Met name het 'natuurlijke resultaat' en 'de prettige sfeer' wordt als belangrijk...