Nieuws
Het laatste nieuws en inspiratie op het gebied van haartransplantatie
s
Een wenkbrauwtransplantatie, is dat iets voor jou?
9 mei

Iedereen weet: volle wenkbrauwen geven een gezicht expressie. Maar soms ontstaat er door brandwonden, ziekte, een litteken of overmatig epileren een kale plek in de wenkbrauw. Is dit bij jou het geval? Denk dan eens aan een wenkbrauwtransplantatie, de permanente oplossing voor het gedeeltelijk of volledig ontbreken van de natuurlijke beharing van de wenkbrauw(en).

Wenkbrauwtransplantatie voor een natuurlijke uitstraling

In Nationaal Huidcentrum – kliniek voor medische en cosmetische behandelingen – voeren wij wenkbrauwtransplantaties uit volgens de innovatieve FUE haarstamcel-methode. De behandeling duurt meestal een halve dag en vindt plaats in ontspannen, gezellige setting.

Hoe verloopt een wenkbrauwtransplantatie?

De specialist verwijdert onder plaatselijke verdoving – met een minuscuul naaldje – de haarzakjes uit het donorgebied (het donorgebied is meestal de zij- of achterkant van het hoofd). Deze zogenaamde grafts herplaatst zij vervolgens als wenkbrauwharen in het kale gebied van de wenkbrauw. Hierbij hoef je overigens niet te worden kaalgeschoren.

De minuscule wondjes genezen snel en je kunt vrijwel meteen je dagelijkse activiteiten hervatten. De getransplanteerde grafts blijven een leven lang haar produceren, zodat je altijd vollere wenkbrauwen houdt.

wenkbrauwen-haartransplantatie

De voordelen van een wenkbrauwtransplantatie in Nationaal Huidcentrum:

  • Poliklinische behandeling, je mag na afloop meteen naar huis
  • Veilig, vrijwel pijnloos en zonder risico op complicaties
  • Vrijwel onzichtbaar, je behoudt je eigen haar
  • Snelle genezing en herstel door minuscule wondjes
  • Effectief en natuurlijk resultaat door gebruik van meerdere haarzakjes per behandeling
  • Minimale huidbeschadiging en geen littekens na de behandeling

Over Nationaal Huidcentrum in Bussum

Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring in het verrichten van haartransplantaties bij mannen en vrouwen. Of een wenkbrauwtransplantatie geschikt is voor jouw situatie wordt duidelijk in een vrijblijvend intakegesprek. Maak een afspraak voor dit gratis adviesgesprek of neem contact op voor meer informatie.

Bij Nationaal Huidcentrum kun je terecht voor 'onzichtbare haartransplantatie'. Je haar hoeft niet volledig te worden afgeschoren, wij millimeteren alleen het donorgebied. Als het haar aan de achterzijde enige lengte heeft, kunnen wij het donorgebied verstoppen. Zo hoeft niemand iets te...
Vanaf 3 september gaan wij verder in een geheel vernieuwde kliniek, nog geen 10 minuten met de auto of de fiets vanaf de huidige locatie. Ons nieuwe adres wordt Naarderpoort 2A, dat is vlakbij/achter de Albert Heijn aan de Amersfoortsestraatweg in...