Klanttevredenheid

Het beleid van het Nationaal Huidcentrum, waar haartransplantatie.nl een onderdeel van is, steunt op 3 pijlers: veiligheid, doelmatigheid en de tevredenheid van onze cliënten. Al onze cliënten ontvangen per e-mail een digitaal vragenformulier. Alle tot op heden volledig ingevulde formulieren zijn verwerkt in een klanttevredenheidsonderzoek.

Conclusies
Wij zijn er trots op u te kunnen vertellen dat al onze cliënten aangeven dat zij tevreden of zeer tevreden zijn met het resultaat van hun behandeling. Het resultaat wordt beoordeeld met een 9,2 gemiddeld. Met name wordt hierbij genoemd dat men het natuurlijke resultaat belangrijk vindt.

Wat betreft de behandeling zelf geeft men aan dat de sfeer prettig is en dat er goed rekening wordt gehouden met de cliënt. Zo wordt er continu verteld wat er gedaan wordt en houdt de behandelaar goed in de gaten hoe de cliënt zich voelt. Een ander groot pluspunt dat wordt genoemd is het feit dat er een begeleider bij de behandeling aanwezig mag zijn. Met name voor degene die zenuwachtig zijn voor de behandeling is dit heel prettig. Ook de uitgebreide en duidelijk voor- en na instructies worden goed ontvangen.

Keurmerk