Nationaal Huidcentrum
Kliniek voor huid & haar

De kliniek

Haartransplantatie.nl is onderdeel van Nationaal Huidcentrum. Bij ons werken uitsluitend ervaren artsen, verpleegkundigen en assistenten die al vele jaren haartransplantaties uitvoeren. Met meer dan 35 jaar ervaring in haartransplantaties krijg je altijd goed advies en ben je verzekerd van het meest optimale resultaat. Als zelfstandig behandelcentrum (ZBC) bieden wij onderdak aan specialisten met veel kennis over huidziekten (verzekerde zorg), huidtherapie, injectables, haartransplantaties en liposuctie.

Dermatologen Nationaal Huidcentrum

Onze haartransplantatiespecialisten werken nauw samen met de dermatologen van Nationaal Huidcentrum. Het kan (sporadisch) voorkomen dat haaruitval ontstaat door een medische reden en door middel van medicatie zelfs terugkomt.

Dermatologische (verzekerde) zorg

Nationaal Huidcentrum is een compleet uitgerust behandelcentrum voor alle dermatologische ziektebeelden. Wij bieden onderzoek, diagnose, behandeling en nazorg onder één dak. Dezelfde dermatologische zorg als in de ziekenhuizen, maar zonder wachtlijsten en met veel persoonlijke aandacht. De consulten en behandelingen vinden plaats in een rustige en prettige ruimte. Wij hebben contracten met de meeste zorgverzekeraars. De factuur van je bezoek wordt direct naar de gecontracteerde verzekeraar gestuurd.Bezoek voor meer informatie de website van Nationaal Huidcentrum.