Nationaal Huidcentrum

De keuze voor een kliniek voor een haartransplantatie hangt van veel factoren af. Een kliniek moet u een vertrouwd gevoel geven en de behandelaar moet ervaren zijn en weten wat hij/ zij doet. En natuurlijk speelt ook de prijs een belangrijke factor. Bij Haartransplantatie.nl, onderdeel van Nationaal Huidcentrum, werken uitsluitend ervaren artsen, verpleegkundigen en assistenten die haartransplantaties al vele jaren uitvoeren. Hierdoor kunnen zij u goed adviseren en zijn zij in staat om optimale resultaten te bereiken.

Samenwerking met dermatologen van Nationaal Huidcentrum

Soms ontstaat haaruitval door een medische reden. In een aantal gevallen is deze haaruitval te behandelen met medicatie. De haaruitval wordt dan tegengegaan en soms komt het uitgevallen haar zelfs terug. Voor de diagnose werken de haartransplantatie specialisten nauw samen met de dermatologen van Nationaal Huidcentrum.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over een haartransplantatie? Dan kunt u ons bellen via telefoonnummer 088 425 10 00

Nationaal Huidcentrum biedt als zelfstandig behandelcentrum (ZBC) onderdak aan specialisten met veel kennis over huidziekten (verzekerde zorg), huidtherapie, injectables, haartransplantaties, liposuctie en de unieke HuidScan. Haartransplantatie.nl is een onderdeel van Nationaal Huidcentrum. Haarproblemen  worden behandeld door de dermatoloog, dat maakt de samenwerking tussen onze specialisten sterk.

Dermatologische (verzekerde) zorg

Nationaal Huidcentrum is een compleet uitgerust behandelcentrum voor alle dermatologische ziektebeelden (huidziektes, spataderen en geslachtsziekten). Wij bieden u onderzoek, diagnose, behandeling en nazorg onder een dak. Alle consulten en behandelingen vinden plaats in een rustige en prettige ruimte. De kosten van deze behandelingen worden veelal vergoed door uw zorgverzekeraar. Wij bieden dezelfde dermatologische zorg als in de ziekenhuizen maar zonder wachtlijsten en met veel persoonlijke aandacht. Ook hebben wij met de meeste zorgverzekeraars contracten waardoor de factuur van uw bezoek aan de dermatoloog direct naar uw verzekeraar wordt gestuurd.

Overige behandelingen Nationaal Huidcentrum

Naast dermatologische (verzekerde) zorg en haartransplantaties biedt Nationaal Huidcentrum ook:

  • De HuidScan: De HuidScan biedt preventief onderzoek naar alle vormen van huidkanker. De HuidScan analyseert de huid, legt verdachte (moeder)vlekken fotografisch en digitaal vast en signaleert eventuele ontwikkelingen via een geavanceerd computersysteem. Op deze manier kan er vroegtijdig een goede diagnose worden gesteld.
  • Liposuctie: Met een liposuctie behandeling verwijderen wij overtollig vet. Met deze behandeling worden de verhoudingen van het lichaam weer in balans gebracht.
  • Huidtherapie: Met behulp van bepaalde behandelingen voor huidverbetering en de juiste verzorging van de huid blijft uw huid gezond. Denk aan behandelingen voor het verwijderen van pigmentvlekken, littekens, fijne lijntjes en rimpels maar ook het verwijderen spataderen en couperose. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in permanent ontharen en acne behandelingen.
  • Verwijderen van tatoeages met de PicoSure laser
  • Injectables: Met fillers en/of Botox nemen wij de diepe lijnen weg uit uw gezicht en herstellen wij de contouren voor een gezonde en frisse uitstraling. In uw gezicht staat uw levensverhaal geschreven. Niet met letters maar met lijntjes en rimpels. Sommige “tekens” kunnen het gezicht scherp, moe of afgemat doen lijken. Met injectables zijn wij niet in staat om uw historie te herschrijven. Wel kunnen wij het verhaal beïnvloeden door de mooie aspecten van uw gezicht te benadrukken en de mindere te laten vervagen.

Bezoek voor meer informatie de website van Nationaal Huidcentrum.http://www.nationaalhuidcentrum.nl

Keurmerk