Nationaal Huidcentrum
Kliniek voor huid & haar

Haartransplantatie.nl is onderdeel van Nationaal Huidcentrum. Bij ons werken uitsluitend ervaren artsen, verpleegkundigen en assistenten die al vele jaren haartransplantaties uitvoeren. Met meer dan 35 jaar ervaring in haartransplantaties krijg je altijd goed advies en ben je verzekerd van het meest optimale resultaat. Als zelfstandig behandelcentrum (ZBC) bieden wij onderdak aan specialisten met veel kennis over huidziekten (verzekerde zorg), huidtherapie, injectables, haartransplantaties en liposuctie. Haarproblemen worden behandeld door onze dermatoloog.

Dermatologen van Nationaal Huidcentrum

Soms ontstaat haaruitval door een medische reden, dat in een aantal gevallen te behandelen is met medicatie. Soms komt het uitgevallen haar zelfs terug. Om deze diagnose te stellen werken onze haartransplantatiespecialisten nauw samen met de dermatologen van Nationaal Huidcentrum.

Wil je graag meer informatie ontvangen over een haartransplantatie? Dan kun je ons bellen via telefoonnummer 088 425 10 00.

Dermatologische (verzekerde) zorg

Nationaal Huidcentrum is een compleet uitgerust behandelcentrum voor alle dermatologische ziektebeelden. Wij bieden onderzoek, diagnose, behandeling en nazorg onder één dak. Alle consulten en behandelingen vinden plaats in een rustige en prettige ruimte. De kosten van deze behandelingen worden veelal door de zorgverzekeraar vergoed. Wij bieden dezelfde dermatologische zorg als in de ziekenhuizen maar zonder wachtlijsten en met veel persoonlijke aandacht. Ook hebben wij met de meeste zorgverzekeraars contracten waardoor de factuur van je bezoek aan de dermatoloog direct naar de verzekeraar wordt gestuurd.

Overige behandelingen Nationaal Huidcentrum

Naast dermatologische (verzekerde) zorg en haartransplantaties biedt Nationaal Huidcentrum ook:

  • De HuidScan: Preventief onderzoek naar alle vormen van huidkanker. De HuidScan analyseert de huid, legt verdachte (moeder)vlekken fotografisch en digitaal vast en signaleert eventuele ontwikkelingen. Op deze manier kan er vroegtijdig een goede diagnose worden gesteld.
  • Liposuctie: Met een liposuctiebehandeling verwijderen wij overtollig vet. Met deze behandeling worden de verhoudingen van het lichaam weer in balans gebracht.
  • Huidtherapie: Met behulp van bepaalde behandelingen voor huidverbetering en de juiste verzorging blijft de huid gezond. Denk aan behandelingen voor het verwijderen van pigmentvlekken, littekens, fijne lijntjes en rimpels maar ook het verwijderen spataderen en couperose. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in permanent ontharen en acne behandelingen.
  • Verwijderen van tatoeages met de PicoSure laser
  • Injectables: Met fillers en/of Botox nemen wij diepe lijnen weg en herstellen wij de contouren voor een gezonde en frisse uitstraling. Met injectables benadrukken wij de mooie aspecten van het gezicht en kunnen we de mindere laten vervagen.

Bezoek voor meer informatie de website van Nationaal Huidcentrum.