Haartransplantatie bij vrouwen

Inhammen, een kale kruin en dunner wordend haar is voor mannen vervelend maar niemand kijkt hier raar van op. Veel mannen krijgen op den duur last van haaruitval. Haaruitval bij vrouwen komt minder voor maar toch krijgt ongeveer 30% van alle vrouwen hier vroeg of laat in bepaalde mate mee te maken. En omdat het haar voor vrouwen een soort sierraad is, is kaalheid voor vrouwen vaak cosmetisch zeer storend.

De Tarieven

Aantal graftsPrijzen
300€ 1.150,-
600€ 2.300,-
900€ 3.200,-
1200€ 4.100,-
1500€ 4.900,-

De behandeling

Een haartransplantatie bij vrouwen wordt bij ons uitgevoerd met een FUE Stamcel methode. Toch zijn er verschillen tussen een haartransplantatie bij mannen en vrouwen.
Vaak is de huid van een vrouw wat zachter waardoor er meer tijd voor de behandeling uitgetrokken moet worden. Daarnaast worden de grafts uit een kleiner donorgebied gehaald.
Dit doen wij om ervoor te zorgen dat het donorgebied dat geschoren moet worden voor de behandeling niet zichtbaar wordt, zodat uw haar rondom het donorgebied over de geschoren plek valt.
Winny Priester, haartransplantatie specialist: “Haartransplantaties bij vrouwen voeren wij graag uit, met name omdat het resultaat een grote invloed heeft op de kwaliteit van leven van een vrouw.
Wij begrijpen als geen ander dat kaalheid bij vrouwen veel onzekerheid met zich mee kan brengen”.

 

“Om als vrouw inhammen te krijgen is niet prettig, maar die zijn nu weg. Mijn kapper vertelde me dat hij nog nooit zo’n mooie haartransplantatie had gezien. Dat was natuurlijk heel leuk om te horen. Ik voel me nu weer vrouw!”

Keurmerk