Haartransplantatie bij vrouwen
Er is meer mogelijk dan je denkt

Inhammen, een kale kruin en dunner wordend haar is voor mannen vervelend maar niemand kijkt hier raar van op. Veel mannen krijgen op den duur last van haaruitval. Haaruitval bij vrouwen komt minder voor maar toch krijgt ongeveer 30% van alle vrouwen hier vroeg of laat in bepaalde mate mee te maken. En omdat het haar voor vrouwen een soort sierraad is, is kaalheid voor vrouwen vaak cosmetisch zeer storend.

Oorzaken haaruitval bij vrouwen

In de meeste gevallen komt haaruitval bij vrouwen door erfelijkheid of hormonale veranderingen. Deze vorm van kaalheid is heel goed met een haartransplantatie te behandelen. Wanneer de haaruitval een andere oorzaak heeft, kan onze dermatoloog onderzoeken hoe de haaruitval kan worden gestopt. Soms kan het zelfs zo zijn dat de haargroei terugkomt. Als er sprake is van ‘actieve haaruitval,’ is het niet wenselijk een haartransplantatie uit te voeren.

De Tarieven

Aantal graftsPrijzen
300€ 1.150,-
600€ 2.300,-
900€ 3.240,-
1200€ 3.960,-
1500€ 4.800,-

De behandeling

Wij voeren haartransplantaties bij vrouwen uit volgens de FUE Stamcel methode. Er zijn verschillen tussen een haartransplantatie bij mannen en vrouwen. Vaak is de huid van een vrouw wat zachter waardoor er meer tijd voor de behandeling moet worden uitgetrokken. Daarnaast worden de grafts uit een kleiner ‘donorgebied’ gehaald. Dit doen wij om er voor te zorgen dat het haar rondom de geschoren plek van het donorgebied valt.

Winny Priester, haartransplantatie specialist: “Haartransplantaties bij vrouwen voeren wij graag uit, met name omdat het resultaat een grote invloed heeft op de kwaliteit van leven van een vrouw. Wij begrijpen als geen ander dat kaalheid bij vrouwen veel onzekerheid met zich mee kan brengen”.

haartransplantatie bij vrouwen
haartransplantatie bij vrouwen na

 

“Om als vrouw inhammen te krijgen is niet prettig, maar die zijn nu weg. Mijn kapper vertelde me dat hij nog nooit zo’n mooie haartransplantatie had gezien. Dat was natuurlijk heel leuk om te horen. Ik voel me nu weer vrouw!”