Tarieven haartransplantatie
Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

De prijs van een haartransplantatie is afhankelijk van een aantal factoren. In een intakegesprek zal duidelijk worden wat de prijsbepaling is voor jouw specifieke situatie. Om je toch een idee te geven van de kosten van een haartransplantatie geven we op onze website gemiddelde prijzen aan. Ook proberen we aan de hand van enkele voorbeelden het aantal benodigde grafts inzichtelijk te maken.

Vrijblijvend adviesgesprek

In een persoonlijk gesprek brengen we allereerst goed in kaart waar je je aan stoort, en of de behandeling die je wenst mogelijk is. Het donorgebied (het gebied op het achterhoofd waar de grafts worden weggehaald) zal voldoende haar moeten bevatten.

Ook kijken we naar de dikte van je haar. Dik, donker en krullend haar zal beter dekken dan fijn, blond en steil haar. Dit kan betekenen dat we voor hetzelfde oppervlak bij de één meer grafts nodig hebben dan bij de ander.

Tenslotte kijken we goed naar je hoofdhuid. Een stevige huid leent zich beter voor de behandeling dan een zachte huid. In het laatste geval kan de behandeling langer duren en dus iets hoger zijn in prijs.

Haartransplantatie met 40% korting

Wij beseffen dat de kosten van een haartransplantatie niet voor iedereen zijn op te brengen. Mocht je (een deel van de) haartransplantatie willen laten uitvoeren door een getalenteerde specialist in opleiding, dan kunnen wij een hoge korting aanbieden. Natuurlijk vindt de haartransplantatie altijd plaats onder toezicht van onze expert. Geïnteresseerd? Neem contact op en vraag naar de voorwaarden.

Plan nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek of bel naar 088 425 1000.

Aantal grafts bij een haartransplantatie

  • Inhammen: Stoor je je aan kleine inhammen en wil je dit laten opvullen, dan zijn er meestal tussen de 800 en 1.200 grafts nodig.
  • Inhammen en haarlijn: Bij diepere inhammen zal er een transplantatie nodig zijn van ongeveer 1.000 tot 1.300 grafts. Het is vaak nodig om ook de voorkant (haarlijn) op te vullen, waar we extra grafts voor nodig hebben. Daarmee komt het aantal uit op circa 1.200 tot 1.500 grafts.
  • Kruin: Voor het behandelen van een kalende kruin zijn tussen de 1.000 en 2.000 grafts nodig, afhankelijk van de grootte van het oppervlak. Als de hele bovenkant van het hoofd leegraakt, is het niet altijd mogelijk alles weer op te vullen. Samen kunnen we bekijken welke mogelijkheden er nog zijn. Wellicht kunnen we de behandeling in delen uitvoeren. Het aantal grafts begint dan bij 2.000.

Haartransplantatie bij vrouwen

Kaalheid komt ook bij vrouwen voor. Vaak is het patroon anders dan bij mannen en is het aantal transplantaten moeilijk zelf in te schatten. Voordat we een haartransplantatie kunnen uitvoeren is het belangrijk dat de haaruitval redelijk stabiel is. Helaas is het niet mogelijk het haar met een haartransplantatie dikker te maken. Wél behalen we goede resultaten met het opvullen van kalende plekken.

Baardtransplantaties & wenkbrauwtransplantaties

Ook voor haartransplantatie van de baard (en/of snor en bakkebaarden) en wenkbrauwen kunnen we je in een intakegesprek een een prijsindicatie geven.

Dit is een zeer specialistische transplantatie waarbij niet de hoeveelheid haar de prijs bepaalt, maar de tijd die er voor nodig is.

Download hier onze gemiddelde tarieven en de betalingsregeling.