Tarieven haartransplantatie

Het bepalen van een prijs bij haartransplantaties gebeurt aan de hand van verschillende factoren. Allereerst is het belangrijk dat we goed in kaart brengen waar u zich aan stoort en of de behandeling die u wenst mogelijk is. Hiervoor moet het donorgebied (het gebied op uw achterhoofd waar de grafts worden weggehaald) voldoende haar bevatten. Ook wordt er gekeken naar de dikte van uw haar; dik donker haar dat wat krult zal bijvoorbeeld wat beter dekken dan fijn blond en steil haar. Dit kan betekenen dat we voor hetzelfde oppervlak bij de één meer grafts nodig hebben dan bij de ander. Verder wordt er goed gekeken naar uw hoofdhuid, een stevige huid leent zich beter voor de behandeling dan een zachte huid, in het laatste geval kan de behandeling langer duren en dus iets hoger zijn in prijs. Wanneer u op intake komt zullen deze factoren meegenomen worden om tot een prijsbepaling te komen. Om u toch een idee te geven van de kosten van een haartransplantatie geven we op onze website gemiddelde prijzen aan. We zullen ook proberen het aantal benodigde grafts inzichtelijk te maken aan de hand van enkele voorbeelden.

Prijslijst haartransplantatie Nationaal Huidcentrum

Aantal grafts bij een haartransplantatie

Nationaal Huidcentrum

Wanneer u zich stoort aan kleine inhammen en u wilt dit op laten vullen dan zijn er meestal tussen de 800 en 1200 grafts nodig (type II)

Bij diepere inhammen zal er een transplantatie van ongeveer 1000 tot 1300 grafts nodig zijn (type III). Vaak dient dan ook de voorkant (haarlijn) opgevuld te worden, hiervoor zijn extra grafts nodig en daarmee komt het aantal uit op 1200 tot 1500 grafts.

Voor het behandelen van een kalende kruin zijn tussen de 1000 en 2000 grafts nodig, afhankelijk van de grootte van het oppervlak (type III Vertex en type IV).

Wanneer het de hele bovenkant van het hoofd leeg raakt (vanaf type V) is het niet altijd meer mogelijk alles weer op te vullen. We zullen met u bekijken welke mogelijkheden er nog zijn. Vaak wordt de behandeling dan in delen uitgevoerd. Het aantal grafts zal beginnen bij 2000.

 

Haartransplantaties bij vrouwen

Kaalheid komt ook bij vrouwen voor. Vaak is het patroon anders dan bij mannen en is het aantal transplantaten moeilijk zelf in te schatten. Het is belangrijk dat de haaruitval redelijk stabiel is voordat er een haartransplantatie uitgevoerd kan worden. Helaas is het niet mogelijk uw haar dikker te maken met een haartransplantatie. Wel kunnen we goede resultaten halen met het opvullen van kalende plekken.

Modellenkorting en last minute haartransplantaties

Wij bieden u verschillende mogelijkheden om de prijs van een haartransplantatie zo aantrekkelijk mogelijk te houden. Mogen wij bijvoorbeeld uw foto’s gebruiken voor onze presentaties en op onze website? Dan ontvangt u van ons een aantrekkelijke korting op de behandelprijs. Indien u flexibel in te plannen bent kunnen wij u op onze last minute lijst zetten. Mocht er dan onverhoopt een behandeling niet doorgaan op het laatste moment, door bijvoorbeeld ziekte, dan kunt u deze plaats tegen een gereduceerd tarief innemen.

Baardtransplantaties en wenkbrauwtransplantaties

Bij haartransplantaties van de baard en wenkbrauwen kunnen we u een prijsindicatie geven naar aanleiding van het intake gesprek. Dit is zeer specialistisch werk waarbij niet de hoeveelheid haren de prijs bepalen maar de tijd die ervoor nodig is. Wij nodigen u graag uit voor een kosteloze en vrijblijvende intake.

Keurmerk